Radanović na udaru, širio mržnju prema LGBT zajednici? „Jedan pol ide kod ginekologa, drugi kod urologa, svi ostali su za psihologa!" (FOTO)

07.09.2023

21:15

0

Podigla se ogromna prašina na društvenim mrežama

Radanović na udaru, širio mržnju prema LGBT zajednici? „Jedan pol ide kod ginekologa, drugi kod urologa, svi ostali su za psihologa!" (FOTO)
Slobodan Radanović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Brojna poznata imena s javne scene i te kako podržavaju LGBT+ zajednicu, međutim, malo pred ovogodišnju Paradu ponosa, čini se da Sloba Radanović nije među njima. Iako su pojedinci zbog njegovog „storija" s porukom:

- Postoje dva pola, jedan ide kod ginekologa, drugi kod urologa. Svi ostali su za psihologa - osuli žestoku paljbu po pevaču za, kako se navodi i na mrežama, širenje mržnje prema pomenutoj zajednici, on čvrsto ostaje pri svom stavu.

Sloba Radanović, Instagram screenshot / slobaradanovic
 

- (Smeh) Ovo nije širenje mržnje prema nečemu što u stvari ne postoji, nego širenje ljubavi prema porodici i svemu normalnom - istakao je Radanović na Instagramu, pa onda novim nizom fotografija zasigurno pokrenuo još razne komentare.

- Ako ne naučimo decu da prate Isusa, svet će ih naučiti kako - poručuje se s jedne od njih, dok na sledećoj ništa nije pisalo, samo je prikazivala porodicu, čime je pevač verovatno samo još jednom dao do znanja šta tačno podržava.  

- Muškarac koji se deklariše kao žena nokautirao pravu ženu u ženskom MMA meču. I onda dođu pametnjakovići i kažu da je to potpuno normalno - nastavio je uz snimak sportskog okršaja, što vas sve čeka u galeriji koja sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike