Bivši trener Zvezde ima novi posao! Prvak Italije dočekao Srbina i oprostio se od Amerikanca! (FOTO)

05.07.2023

14:42

0

Autor: 24sedam

- Srećan sam i uzbuđen što sam postao deo tako prestižnog kluba i familije kakva je Olimpija - kazao je Tomić

Bivši trener Zvezde ima novi posao! Prvak Italije dočekao Srbina i oprostio se od Amerikanca! (FOTO)
Milan Tomić - Copyright MN Press

Srpski košarkaški stručnjak Milan Tomić novi je član stručnog štaba Olimpije iz Milana, saopštio je italijanski klub, učesnik Evrolige i u sezoni pred nama. Tomić će biti pomoćnik prvom treneru Olimpije Etoreu Mesini. Klub iz Milana je osvojio titulu u italijanskom prvenstvu.

- Srećan sam i uzbuđen što sam postao deo tako prestižnog kluba i familije kakva je Olimpija. Raditi sa jednim od najboljih evropskih trenera i biti deo ovako kvalitetnog stručnog štaba je velika čast i prilika za mene.

Od sada ću biti potpuno fokusiran da pomognem ekipi da ostvari ciljeve koje želimo da ostvarimo na kraju sezone - rekao je Tomić, prenosi zvanični sajt kluba.

Tomić (50) je u karijeri igrao za beogradski Radnički, Olimpijakos i Kolosos. On je bio pomoćni trener u Olimpijakosu, a samostalno je vodio Crvenu zvezdu i Peristeri.

U istom danu, tim iz Milana se zahvalio 31-godišnjem Brendonu Dejvisu koji je potpisao je dvogodišnji ugovor sa Valensijom, koja će takođe igrati u elitnom takmičenju.

Španski mediji navode da bi američki košarkaš u Valensiji trebalo da zameni crnogorskog centra Bojana Dubljevića, koji je odlučio da napusti španski klub.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike