Svaka čast! Oslikao Jokićev portet dosad neviđenom tehnikom, a novac od prodaje ide za lečenje oca male Nine Ninković

07.07.2023

09:57

0

Autor: D. P.

Lep gest jednog inženjera i umetnika

Svaka čast! Oslikao Jokićev portet dosad neviđenom tehnikom, a novac od prodaje ide za lečenje oca male Nine Ninković
Copyright Instagram printscreen

Dragutin Petrović, inženjer tehnologije iz Inđije, oslikao je Nikolu Jokića sa dosad neviđenom tehnikom - košarkaškom loptom. 

Rad se prodaje. Početna cena je samo 5.000 dinara.

Petrović je odlučio da kompletan iznos od prodaje prosledi u fond za lečenje Zorana Ninkovića iz Novog Sada, oca male Nine, koja je onom čuvenom prodajom krofni probudila najlepša osećanja kod ljudi u našoj zemlji i regionu.

 

 

Petrović u posveti svojoj akciji piše:

- Pozdrav ljudi, želeo bih ovim putem da vam se obratim i da vas zamolim da zajedničkim snagama skupimo određenu sumu novca za lečenje Zorana Ninkovića, oca male devojčice Nine Ninković koja nije sedela skrštenih ruku i izašla je na ulicu da prodaje krofne, da se bori za svog tatu. Kao neko koga je tata napustio, saosećam se sa Ninom u potpunosti. Svaka suma koju sakupimo njoj će značiti puno a nama je to najmanje što možemo da uradimo - piše Petrović i nastvalja:

- Stavljam ovaj rad na licitaciju. Početna cena je 5000 dinara. Naslikan je naš košarkaš Nikola Jokić, a rad je specifičan zato što je kao pribor korišćena košarkaška lopta i uloženo je puno vremena i truda da bi se oslikao. Ko ponudi najveću sumu šaljem mu rad, a može i lično preuzimanje. Ko bude pobednik poslaće mi sliku uplatnice kada uplati, a ja odmah šaljem sliku. Podaci za uplatu su na poslednjem slajdu objave. Podelite objavu ako vam nije tesko i to će dosta da pomogne. Hvala vam puno svima unapred. Ucinimo svet boljim mestom. @budihuman.rs @pokrenizivot

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike