Turke zbog Vase duša boli! Spektakularan oproštaj Efesa – Micić u NBA ispraćen uz Silvanu! (FOTO)

02.07.2023

17:09

0

Autor: A. Š.

Marketing tim nekadašnjeg dvostrukog uzastopnog šampiona Evrope oduševio je košarkaške zaljubljenike u Srbiji

Turke zbog Vase duša boli! Spektakularan oproštaj Efesa – Micić u NBA ispraćen uz Silvanu! (FOTO)
Vasilije Micić - Copyright Profimedia

Došlo je vreme da Vasilije Micić ode „preko bare“. Srpski reprezentativac od naredne sezone igraće za Oklahomu, koja je ovog leta odlučila da iz Evrope odvede "poslednjeg" najboljeg igrača na svetu koji nije bio u NBA ligi.

Posle nekoliko sezona u kojima se tražio kroz mnoge evropske klubove, među kojima su bili Bajern, Crvena zvezda i Žalgiris, Vasa je 2018. godine stigao u Anadolu Efes i za pet godina došao do nivoa koji mu je predviđan još u mlađim kategorijama.

Kada je prošlog leta doneo odluku da još jednu godinu ostane na Starom kontinentu, američki mediji su ga prozvali najboljim košarkašem na svetu koji nije u NBA ligi, a šta je sjajni plejmejker predstavljao Anadolu Efesu najbolje se vidi po oproštaju nekadašnjeg dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope od košarkaša koji je bio među najzaslužnijima, ako ne i najzaslužniji, za istorijske rezultate istanbulskog kluba.

- Noćas mi srce pati, noćas me duša boli, teško je kad se voli, kad ostaneš sam... – stihovi su pesme Silvane Armenulić, koji su napisani na zvaničnom Instagram nalogu Anadolu Efesa uz Vasinu sliku.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike