Divan gest Partizanovog trenera! Prodaje pobednički prsten AdmiralBet ABA lige u humanitarne svrhe

30.06.2023

12:31

0

Autor: D. N.

Prsten je jedinstven, ali njemu su zdravlje i dobrobit drugih na prvom mestu

Divan gest Partizanovog trenera! Prodaje pobednički prsten AdmiralBet ABA lige u humanitarne svrhe
Bogdan Karaičić - Copyright MN Press

Partizan je porodica! Crno-beli košarkaši postali su prvaci AdmiralBet ABA lige posle punih 10 godina i nezaboravne sehone.

Dobili su pehar i pobedničko prstenje, koje je unikatno za svaku godinu, odnosno, ne može se praviti bez odobrenja lige. Ipak, iako je to uspomena za ceo život na sezonu u kome je Partizan kod kuće pratilo više od pola miliona ljudi, jedan od članova stručnog štaba crno-belih odlučio za zaista pohvalni human gest. 

- Neposredno nakon osvajanja titule prvaka AdmiralBet ABA lige, asistent u stručnom štabu Željka Obradovića, Bogdan Karaičić je izrazio želju da svoj šampionski prsten stavi na humanitarnu licitaciju. Prsten od zlata koji je nemoguće izraditi bez odobrenja ABA lige, Bogdan je namenio za pomoć Lenki Lazarević, Isidori Vučković i Sergeju Bjelobabi. Takođe, deo prikupljenih sredstava, Karaičić je namenio porodici nedavno preminulog prijatelja.

Humanitarna licitacija počinje danas u 16 časova i odvija se na zvaničnoj Instagram stranici KK Partizan. 

Početna cena prstena je 240.000 dinara! 

 

 

Licitacija traje do ponedeljka, 10. jula tačno u podne! Najveći ponuđač će potom biti kontaktiran od strane Kluba i Bogdana Karaičića radi preuzimanja prstena i uplate novca u humanitarne svrhe - navedeno je na sajtu crno-belih uz napomenu da se tok licitacije može pratiti na objavama zvanične Instagram stranice KK Partizan.

Bogdane, svaka čast, ljudino!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike