Jokić ni kriv ni dužan upleten u veliku NBA buru! Rodman se preko „klinca iz Denvera“ podsmevao Leriju Birdu! (VIDEO)

26.06.2023

21:19

0

Autor: A. Š.

As legendarne generacije Čikago Bulsa ničim izazvan upelo je srpskog superstara u polemiku Lebron ili Bird

Jokić ni kriv ni dužan upleten u veliku NBA buru! Rodman se preko „klinca iz Denvera“ podsmevao Leriju Birdu! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Ni kriv ni dužan Nikola Jokić se našao u centru velike NBA bure koju je podigao Denis Rodman. As legendarne generacije Čikago Bulsa iz 90-tih godina prošlog veka, ali i čuvenih "Bed bojsa" iz Detroita, ničim izazvan je preko srpskog superstara odlučio da se podsmeva jednom od najboljih košarkaša svih vremena Leriju Birdu.

Sve je počelo tvrdnjom trostrukog Ol star igrača Gilbeta Arenasa da bi prva zvezda najpoznatije generacije Boston Seltiksa pobedila najveću NBA zvezdu današnjice Lebrona Džejmsa u basketu jedan na jedan.

Kada je Rodman upitan da li se slaže sa, po mnogim izjavama kontroverznim, nekadašnjim članom Golden Stejta, Vašingtona, Orlanda i Memfisa, samo se nasmejao i to objasnio na svoj način.

- Da ja odem? Šta? Okej, kazaću to na ovaj način… Da Leri Bird igra u ovoj eri mislim da bi on bio u Evropi. Njegova igra je pravljena za Boston u to vreme, ali u današnjem svetu… Nema šanse… Bio je veliki igrač, kao i ja, ali mislim da je onaj klinac iz Denvera (Nikola Jokić) puno bolji od njega. On šutira za tri poena… O moj Bože… Poredeći ga sa Lerijem Birdom, mislim da bi ljudi izabrali njega (Jokića) – kazao je Denis Rodman.  

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike