Bum – Dejan Radonjić se vraća u AdmiralBet ABA ligu!

25.06.2023

20:24

0

Autor: A. Š.

Crnogorski strateg mogao bi da sedne na klupu ekipe koja ga je lansirala na najveću scenu

Bum – Dejan Radonjić se vraća u AdmiralBet ABA ligu!
Dejan Radonjić - Copyright MN Press

AdmiralBet ABA liga od naredne sezone mogla bi da bude najinteresantnija od njenog osnivanja. Jer, Partizan i Crvena zvezda konačno bi, posle dugo godina, mogli da dobiju potpuno ravnopravne rivale u Cedeviti Olimpiji i Budućnosti.

Slovenački šampion prvi korak je već napravio angažovanjem renomiranog italijanskog stratega Simonea Pjaniđanija, a sada bi odgovor mogla da pruži i Budućnost.

Kako javlja portal crnogorskog javnog servisa, Dejan Radonjić mogao bi da se vrati na klupu Budućnosti.

„RTCG“ u nedelju je objavio svoja nezvanična saznanja, ali treba i te kako imati u vidu da je isti izvor prošle godine u ovo vreme prvi objavio da je crnogorski stručnjak odlučio da završi drugi mandat u Crvenoj zvezdi i prihvati ponudu Panatinaikosa.

Radonjić je trenersku karijeru počeo u Budućnosti 2005. godine i na klupi „đetića“ sedeo je do 2013, kada je prešao u Crvenu zvezdu. U klubu sa Malog Kalemegdana potom je postao prava legenda i najtrofejniji trener u klupskoj istoriji, a pored crveno-belih radio je još u Bajernu i Panatinaikosu.

Kratko je bio selektor Crne Gore, a ukoliko se saznanja „RTCG“ ispostave kao tačna nema dileme da će dolazak trenera takvog kalibra pratiti i značajno konkurentniji igrački kadar.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike