Bivši Partizanov trener „skida“ Zvezdi pojačanje iz Panatinaikosa? Crveno-beli bi uskoro mogli da dobiju presudan adut!

23.06.2023

21:07

0

Autor: A. Š.

Izraelski mediji pišu kako su srpski prvak i Hapoel iz Jerusalima zagrizli za istog plejmejkera…

Bivši Partizanov trener „skida“ Zvezdi pojačanje iz Panatinaikosa? Crveno-beli bi uskoro mogli da dobiju presudan adut!
Nejt Volters i Paris Li - Copyright Profimedia

Tek što se spustila zavesa na košarkašku sezonu u Srbiji, već su krenula nagađanja oko potencijalnih letnjih transfera. U noći kada je ostala bez regionalnog trona, Crvena zvezda je objavama o igračima koji naredne sezone neće nositi njen dres najavila da je ovog leta čeka velika rekonstrukcija igračkog kadra, što evropskim novinarima daje povoda da mnoge igrače dovode u vezu sa klubom s Malog Kalemegdana.

Izraelski mediji javljaju da je Zvezda ušla u trku za potpis Parisa Lija, koji je navodno na meti i Hapoela iz Jerusalima.

Podsetimo, na klupi vicešampiona FIBA Lige šampiona sedi nekadašnji trener Partizana Aleksandar Džikić, koji će, pod uslovom da je stvarno zainteresovan za prošlosezonskog organizatora igre Panatinaikosa, morati žestoko da se pomuči kako bi ga ubedio da dođe u Jerusalim.

Jer, prema saznanjima Izraelaca, američkom košarkašu je prioritet da pronađe evroligaški angažman, što bi na kraju moglo da bude i presudno u Zvezdinu korist, ukoliko crveno-beli zaista pikiraju Lija kao pojačanje na bekovskim pozicijama.

Ipak, da bi tako i bilo, beogradski klub najpre mora da dobije specijalnu pozivnicu za učešće u elitnom takmičenju naredne sezone, pošto je gubitkom regionalnog trona od Partizana ostala bez sigurnog mesta u Evroligi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike