Oglasio se predsednik Partizana: Da utakmice ne budu zagađene glupošću, zlobom i ugrožavanja fizičke bezbednosti

19.06.2023

15:57

0

Autor: P.K.

"Neću da ulazimo u neke nazovi ratove saopštenjima i jutarnjim programima po sistemu oni 20 mi jedno pa se to izjednačava, samo nekoliko činjenica", kaže Mijailović

Oglasio se predsednik Partizana: Da utakmice ne budu zagađene glupošću, zlobom i ugrožavanja fizičke bezbednosti
KK Partizan - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao je da se nada da će AdmiralBet ABA liga reagovati adekvatno povodom svih dešavanja u finalnoj seriji.

Posle pobede Crvene zvezde i incidenata koji su viđeni u trećem meču finala, prvi čovek crno-belih je za Mozzart sport istakao da je želja svakoga iz Partizana da se spreči ugrožavanje lične bezbednosti aktera finalne serije.

- Bez želje da ulazimo u neke nazovi ratove saopštenjima i jutarnjim programima po sistemu oni 20 mi jedno pa se to izjednačava, želim da istaknem samo nekoliko činjenica. Mi smo u prve dve utakmice finala imali 37-38 hiljada gledalaca u Areni. Za 80 minuta košarke, pala su neka dva upaljača i jedan novčić na teren, što smo osudili kao i svaki verbalni delikt koji je došao sa tribina. Onda je došla treća utakmica i scene koje su svi mogli da vide. Iako su neki ljudi mnogo maštoviti u pravdanju incidenata, ne bih želeo da se bavim tim nesrećnim izgovorima.

Dodao je predsednik Partizana da očekuje da AdmiralBet ABA liga reaguje adekvatno.

- Želim da istaknem da je naša borba takva da utakmice AdmiralBet ABA lige ne budu zagađene glupošću i zlobom koji dovode do ugrožavanja fizičke bezbednosti aktera utakmice. A upravo to se desilo! Očekujemo da liga to spreči, adekvatno kazni izgrede i u četvrtoj utakmici da se postupa po važećim pravilima ukoliko se izgredi ponove.

Četvrti meč finalne serije zakazan je za utorak od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić". Eventualni peti meč igra se u četvrtak od 20 sati u Areni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike