Naneli postavio stvari na svoje mesto! Branio sam svoj prostor dok je on bio na terenu pred slepim obezbeđenjem! (VIDEO)

19.06.2023

12:00

0

Autor: G. F.

Na snimku se jasno vidi da je košarkaš Partizana morao da odreaguje

Naneli postavio stvari na svoje mesto! Branio sam svoj prostor dok je on bio na terenu pred slepim obezbeđenjem! (VIDEO)
Džejms Naneli - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan u 3. utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige i ostali u igri za šampionsku titulu.

Ali umesto da se priča o tome kako su crveno-beli smanjili prednost večitog rivala na 2:1 i sprečili "čišćenje" u finalu, teme sa ove utakmice su uglavnom vezane za haos koji su napravili navijači domaćeg tima.

O uvredama sa tribina ne treba trošiti reči, one su postale kolorit (kamo sreće da nije tako), ali zasipanje parketa upaljačima u trenutku kada su košarkaši Partizana izlazili iz tunela je za svaku osudu.

Ko zna koliko je ovih predmeta doletelo do crno-belih, a sreća je da niko nije pogođen i povređen. Ali, bilo je i direktnih sukoba, pa se tako društvenim mrežama proširio snimak na kom se vidi sukob Džejmsa Nanelija sa jednim navijačem Crvene zvezde na parketu.

Crveno-beli su odmah osudili košarkaša Partizana, crno-beli pohvalili njegovu rekaciju, a uz Nanelija su stali i oni koji vole košarku i nisu navijači nijednog od dva kluba.

Uključujući i grčkog novinara koji je napisao:

- Džejms Naneli se sukobio sa provokatorom tokom zagrevanja pred utakmicu Crvena zvezda - Partizan. Evropska košarka je divlja. Igrači moraju biti zaštićeni pre nego što bude kasno.

 

 

Odmah je usledio i dogovor Nanelija koji je u jednoj rečenici postavio stvari na svoje mesto!

- Ispravka. Bio sam suočen (sa pretnjama), branio sam svoj prostor dok je on bio na terenu pred slepim obezbeđenjem.

pritnscreen/twitter
Džejms Naneli

I zaista na snimku se jasno vidi kako "navijač" ulazi na parket i preti i kreće ka košarkašu crno-belih, te je njegova reakcija bila razumljiva.

Ovakvim stvarima jednostavno nema mesta na sportskim borilištima. I što pre to budu shvatili (ako žele, naravno) organizatori utakmica to ćemo pre moći i da pričamo o košarci posle utakmica.

A ne o haosu i incidentima...

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike