Zvezdino novo saopštenje: Incidente su izazvali navijači jednog drugog kluba!

19.06.2023

09:48

0

Autor: D. P.

Krivi su "oni"

Zvezdino novo saopštenje: Incidente su izazvali navijači jednog drugog kluba!
Copyright MN Press

Uprava KK Crvene zvezde, jutro posle pobede protiv Partizana u trećem meču finalne serije AdmiralBET ABA lige, obratila se javnosti saopštenjem optužujući drugu stranu za sve incidente koji su doveli do kašnjenja početka utakmice od pola sata.

Podsećamo, u dvorani "Aleksandar Nikolić" nije bilo organizovane grupe navijača crno-belih, a organizator meča, Crvena zvezda, obećava da će vrlo brzo izaći sa konkretnim rezultatima svoje istrage, za koju unapred znaju da će pokazati kako izgrednici nemaju veze sa pristalicama njihovog tima i da su u pitanju "ubačeni elementi":

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost da ima saznanja da su deo incidenata pred početak utakmice broj 3 finala, zbog kojih je početak utakmice i kasnio - odgovorna lica koja nemaju nikakve veze sa Crvenom zvezdom - piše u saopštenju.

Klub je obavestio nadležne da su počionici pripadnici "jednog drugog klub" i da su svi nosili dresove Nemanje Nedovića. Njihov indetitet se tek utvrđuje, a dotle Zvezda apeluje na svoje navijače da u utorak "ne nasedaju na bilo kakve provokacije".

- Klub još jednom apeluje da naši ne bacaju apsolutno ništa u teren i da navijaju za Crvenu zvezdu ne vređajući nikoga iz protivničke ekipe! - zaključuje se u saopštenju crveno-belih.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike