Obradović je miran posle poraza: Sada imamo utorak, to sam rekao igračima, idemo dalje

18.06.2023

23:25

0

Autor: P.K.

Trener Partizana mirno analizirao meč: tri faktora su kumovala porazu

Obradović je miran posle poraza: Sada imamo utorak, to sam rekao igračima, idemo dalje
Željko Obradović - Copyright Printscreen/TV Arena sport

Partizan je izgubio od Crvene zvezde u trećoj utakmici finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, a njegov trener Željko Obradović rekao je da trijumf rivala zaslužen i istakao je dve stvari kao razlog poraza.

To su izgubljene lopte i slabija poslednja četvrtina.

- Želim da čestitam Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Odigrali su poslednju četvrtinu mnogo bolje. Utakmica je bila egal sve vreme, odnosno prve tri četvrtine, ali glavni problem je to što nismo kontrolisali emocije, kao i veliki broj izgubljenih lopti, kad se to prevede, Zvezda je imala mnogo više poseda i zato je slavila.

Obradović je odmah dodao:

- Sada je 2:1 u seriji. Imamo utakmicu u utorak, ako ne onda, imamo kod nas u četvrtak. To sam rekao igračima. Idemo dalje.

Šta se desilo onda kada su igrači hteli da izađu s terena, pa ste ih sprečili?

- Hteli su da se prekine, pa sam reagovao, jer nije bilo razloga za tako nečim. Mnogo lošije je ono što se desilo pre početka meča, kada igračima nije dozvoljeno zagreju. To je viđeno ranije, ali bio je tu direktor lige, delegat… To je bilo gore- a to što se desilo nije bio razlog da bi se reagovalo na takav način.

Šta je razlog tog pada i dva različita lica vaše ekipe?

- Rekao sam već da je četvrta četvrtina odlučila. Problem je što je i to što je dosta igrača imali po četiri faula, Dante, Smailagić, Lesor… Uđeš problem, a rešenje nismo našli. A i previše izgubljenih lopti (17) iz lopti, 10.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike