Bez pitanja za Duška Ivanovića posle prve Zvezdine pobede u finalu: Jedna stvar je bila presudna u odnosu na mečeve u Areni!

18.06.2023

23:37

0

Autor: A. Š.

Strateg crveno-belih bio je prilično kratak u analizi utakmice

Bez pitanja za Duška Ivanovića posle prve Zvezdine pobede u finalu: Jedna stvar je bila presudna u odnosu na mečeve u Areni!
Duško Ivanović - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde izborili su se za produžetak nade u odbranu regionalnog trona, a posle prve pobede crveno-belih u finalu AdmiralBet ABA lige na konferenciji za novinare nije bilo nijednog pitanja za strateg srpskog i jadranskog šampiona Duška Ivanovića.

Izlaganje iskusnog stručnjaka bilo je prilično kratko, a u uvodnoj rečenici istakao je značaj prednosti igranja pred svojom publikom.

- Iskoristili smo prvu utakmicu na našem terenu. Naš pristup je bio drugačiji, imali smo agresivnost koja nas je krasila tokom cele sezone i pogotovo u finišu Evrolige, te četvrfinalu i polufinalu ABA lige – kazao je Ivanović i dodao:

- To nismo imali u prve dve utakmice u Areni i mislim da kako serija odmiče igramo pomalo bolje. Znamo sigurno da će četvrta utakmica biti najteža u seriji i za to moramo biti spremni – završio je Duško Ivanović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike