Partizan na korak do titule, ali je Obradović oprezan! Koliko blizu, toliko i daleko!

17.06.2023

15:23

0

Autor: D. N.

- Moramo da se spremimo za tu amtosferu i moramo da budemo mirni - kazao je trener crno-belih

Partizan na korak do titule, ali je Obradović oprezan! Koliko blizu, toliko i daleko!
Željko Obradović - Copyright AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši Partizana imaju meč loptu u finalnoj seriji AdmiralBet ABA lige, pošto protiv Crvene zvezde vode sa 2:0. Sutra, od 20.30 u dvorani "Aleksandar Nikolić" ekipa Željka Obradovića biće gost, mada su crno-beli veoma dugo igrali u nekadašnjem "Pioniru".

- Znamo kako je već igrati u "Pioniru". Crvena zvezda će imati veliku podršku svojih navijača, moramo da se spremimo za tu amtosferu i moramo da budemo mirni. Da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu.

Znamo da nas deli još jedan taj korak, odnosno još jedna pobeda od toga da budemo prvaci ABA lige. Koliko je blizu, toliko je daleko naravno uz veliko poštovanje prema protivniku. Još jedno, da probamo da odigramo najbolju moguću utakmicu i da vidimo kako će sve to da izgleda - istakao je Obradović, a borbu sa velikim rivalom je najavio i Zek Ledej.

- Očekujem Crvenu zvezdu koja je dobar tim da izađe na teren i igra snažno. Mi moramo da se pojavimo na terenu, uradimo sve što kaže trener i borimo se. Atmosfera je deo igre ovde, moraš da je prihvatiš, adaptiraš se na nju i igraš jako radeći sve što je potrebno. Uspeli smo da pobedimo ranije, pokušaćemo da pobedimo ponovo - zaključio je Ledej.

Meč ćete moći da pratite direktno kako u tekstualnom prenosu na našem portalu, kao i na Premiumu 1 TV Arena sport.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike