Žoc ima novu poruku za "grobare", a Dante zna kako će Zvezda da krene: Moramo mi da prvi udarimo (VIDEO)

14.06.2023

20:34

0

Autor: P.K.

Aleksa opet trenirao, ne skida širok osmeh sa lica

Žoc ima novu poruku za "grobare", a Dante zna kako će Zvezda da krene: Moramo mi da prvi udarimo (VIDEO)
Zeljko Obradović - Copyright MN Press

Partizan je prvo "mleo" Crvenu zvezdu, a onda je morao da bori da spreči preokret. Ipak, na kraju je pobedio u prvom meču finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige i to je jedino što je važno iz tog meča.

Već u četvrtak ga čeka i druga utakmica, protiv istog rivala i svi u timu hoće da odbrane domaći teren i sa 2:0 krenu put Pionira.

Ipak, svi u crno-belom taboru znaju da to neće biti ni malo lako. Trener Željko Obradović imao je prvo poruku za navijače, koji samo ruše rekorde:

- Izuzetno važna utakmica. Moramo da probamo da odbranimo domaći teren. Pozivam navijače Partizana da naprave atmosferu kao i u prvoj utakmici, da sve protekne  u fer i sportskoj atmosferi i da posle, kao i kod prve utakmice, pričamo samo o košarci.

Što se tiče same košarke:

- Čeka nas izuzetno teška utakmica, protiv jedne izuzetne ekipe, koja je to pokazala i u prvoj utakmici. Moramo da nađemo i snage i energije i želje da budemo na potrebnom nivou da pobedimo u ovoj utakmici plej-of serije.

Kad je u pitanju zdravstveno stanje, Obradović je kratak:

- Svi su u redu.

Reč plejmejkera

Dante Eksum očekuje veliku borbu i misli da zna šta je plan Zvezde, ali i kakav odgovor Partizana treba da bude:

- Mislim da će da krenu jako od početka, probaće da rano postave ritam. Moramo mi da budemo ti koji će prvi da udare. Biće dobra, agresivna utakmica, moramo da igramo 40 minuta.

Kakva je atmosfera u timu:

- Atmosfera je sjajna. Jedna stvar u kojoj smo dobri jeste da ostanemo hladne glavne. Idemo utakmicu po utakmicu. Moramo tako tokom cele serije i da se pobrinemo da radimo prave stvari.

Sa ekipom je ponovo trenirao Aleksa Avramović, koji je u petak dobio dozvolu da radi, a u nedelju je imao prvi trening sa ekipom nakon povrede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike