Anđušić očekuje reakciju Zvezde u drugoj utakmici: Nema mnogo stvari koje mogu da iznenade!

13.06.2023

23:22

0

Autor: A. Š.

Bek Partizana zadovoljan trijumfom u prvoj utakmici finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige

Anđušić očekuje reakciju Zvezde u drugoj utakmici: Nema mnogo stvari koje mogu da iznenade!
Nemanja Nedović i Danilo Anđušić - Copyright MN Press

Partizan je zakoračio ka tronu AdmiralBet ABA lige. U prvom meču finala plej-ofa regionalnog takmičenja, crno-beli su u Areni savladali Crvenu zvezdu (88:80), pa će u četvrtak imati priliku da dođu do tri meč lopte.

- Najbitnije je što je 1:0. Očekujem Zvezdinu reakciju, posebno što u prvom poluvremenu nisu igrali sa energijom na najbolji način, doduše i mi smo odigrali sjajnu utakmicu, i napadački i odbrambeno, čime smo im otežali igru koju forsiraju cele godine – rekao je posle meča Danilo Anđušić i dodao:

- Drugo poluvreme smo malo stali, oni su uspeli da se vrate u igru, ali smo pobedili i to nam je najvažnije. Sledeću utakmicu opet igramo pred našim navijačima, oni su nam velika podrška i to nam daje veliko samopouzdanje da ostvarimo još jednu pobedu i idemo u goste sa osetnom prednošću.

Istakao je Anđušić da očekuje reakciju Zvezde u drugoj utakmici (četvrtak, 20 časova).

- Očekujem da reaguju većom agresivnošću u odbrani. To je njihov stil, na kojem forsiraju cele godine. Nema nešto mnogo stvari koje mogu da iznenade i sa jedne i sa druge strane, igrali smo 100 puta jedni protiv drugih ove sezone i igraćemo još u plej-ofu. Pobediće ko bude smireniji u najvažnijim trenucima. Ovu utakmicu treba da zaboravimo i da pristupimo sledećoj – kazao je Danilo Anđušić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike