Ovo što Jokiću rade košarkaši Majamija, nekada su činili Bed bojsi iz Detroita Džordanu! Džoker flopuje? Ma, važi! (VIDEO)

08.06.2023

22:08

0

Autor: A. Š.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak koji sve optužbe na račun Srbina čini najblaže rečeno smešnim

Ovo što Jokiću rade košarkaši Majamija, nekada su činili Bed bojsi iz Detroita Džordanu! Džoker flopuje? Ma, važi! (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Profimedia

Dominira Nikola Jokić NBA ligom. Cele sezone, a posebno u velikom finalu protiv Majamija, srpski superstar pomera granice u najjačoj ligi na svetu, ali ni to nekima nije dovoljno da se poklone pred umećem derana iz Sombora.

Umesto da se zavele i uživaju u čarolijama asa Denvera, pojedinci na društvenim mrežama pokušavaju da i najmanji detalj kako bi pokušali da omalovaže Jokićevo umeće, ali na kraju nekako uvek ispadnu smešni.

Tako je bilo i ovoga puta, kada su na Džokerov račun stigle optužbe za floping, međutim društvenim mrežama je ekspresno počeo da se širi snimak koji samo pokazuje kako su košarkaši Majamija spremni i na „niske udarce“ kako bi zaustavili nekada dvostrukog uzastpnog MVP-ja NBA lige.

Naime, prilikom jednog pokušaja da dođe do skoka, Jokić je završio na parketu tako što su mu obe noge bile sapletene, od Laurija sa jedne i Martina sa druge strane, pa samo možemo da konstatujemo kako su ovo podmukli načini da se nekako zaustavi vanserijski košarkaški talentat, nešto slično kao što su nekada radili Bed bojsi iz Detroita u duelima sa legendarnim Majklom Džordanom.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike