Partizanov poslednji čin u borbi za finale! Ne smeju da se ponove loše stvari!

05.06.2023

12:23

0

Autor: D. N.

U finalu je već Crvena zvezda, a crno-beli su imali vremena za pripremu

Partizanov poslednji čin u borbi za finale! Ne smeju da se ponove loše stvari!
Obradović i Papapetru - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana odigraće sutra odlučujuću utakmicu polufinalne serije AdmiralBet ABA lige. U Beogradu će gostovati Cedevita Olimpija koja je u prethodnom meču, kao domaćin izjednačila na 1:1.

Vremena za pripremu je bilo dovoljno, što je i potvrdio trener Željko Obradović.

- Imali smo vremena da pripremimo utakmicu. Znamo sve što je bilo loše na toj utakmici u Ljubljani. Pre svega moramo da neuporedivo bolje iskontrolišemo skok, da reagujemo bolje na njihove promene u odbrani i da naša agresivnost bude od početka do kraja utakmice na istom nivou - kazao je strateg crno-belih, dok krilo Partizana Janis Papapetru očekuje težak meč.

- Biće teška utakmica, ali moramo da odigramo dobro i pobedimo jer želimo plasman u finale. Oni će doći spremni na borbu i da daju sve od sebe, a mi smo svesni šta je potrebno da uradimo. Stoga je potrebno da izađemo na teren i to sprovedemo - istakao je Papapetru.

Utakmica će početi u 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport, a prodaja dnevnih ulaznica se vrši putem servisa Ticketline.

U finalu je već Crvena zvezda, a čelnici regionalnog takmičenja su najavili da će serija biti odigrana od 12. do 22. juna.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike