To je Dule! Saša Pavlović ispričao kako je razočarao Vujoševića na prvom treningu u Partizanu! (VIDEO)

02.06.2023

23:20

0

Autor: A. Š.

Sjajni košarkaš otkrio izuzetno zanimljivu anegdotu sa trofejnim strategom prilikom njegovog dolaska u klub iz Humske

To je Dule! Saša Pavlović ispričao kako je razočarao Vujoševića na prvom treningu u Partizanu! (VIDEO)
Jaka Blažič, Saša Pavlović i Duško Vujošević - Copyright MN Press

Nikada Saša Pavlović nije krio veliku ljubav prema Partizanu. Potvrdio je to i kada se posle decenijskog staža u NBA ligi vratio u Evropu kako bi ispunio dečaki san i obukao crno-beli dres.

Dolazak nekadašnjeg asa, između ostalih, Jute, Klivlenda, Dalasa, Bostona izazvao je malu ekstazu među navijačima Partizana, koji su godinu dana imali privilegiju da sa tribina bodre jedno od najzvučnijih imena koje je igralo u klubu iz Humske.

Iako je rezultatski saradnja Partizana i Pavlovića mogla da bude značajno plodonosnija (jedna titula prvaka Srbije), nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore iz vremena u crno-belom dresu nosi samo lepe uspomene, a jednu od njih dobio je već pri prvom susretu sa najtrofejnijim trenerom u istoriji beogradskog kluba Duškom Vujoševićem.

- Dok sam trenirao u Baru, bilo je nekih ponuda, a kada se pojavila ta iz Partizana, naravno nisam hteo da je odbijem. Uvek sam se potajno nadao da ću nekada, makar jednu utakmicu, obući njegov dres i mogu da kažem da podjednako srećan kao i u noći kada sam draftovan – ispričao je Pavlović kako je došlo do saradnje s Partizanom, pa se osvrnuo na anegdotu sa Vujoševićem, koju je završio rečima „To je Dule“.

- Vozio sam ceo dan iz Bara do Hale sportova, gde je Partizan u tom momentu trenirao, i gledao sam da dođem što pre kako bih stigao da pogledam trening. Ali Dule, pre nego što smo se rukovali, odmah me je pitao, potpuno razočaran: „Jel moguće da nećeš da treniraš? Poremetio si mi potpuno i trening i nedelju dana…“ – rekao je, uz veliki osmeh, Saša Pavlović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike