Mnogo sam naučio od Željka, neverovatan trener! Tristan pričao Amerikancima o Partizanu - On je razlog i to ću pamtiti! (VIDEO)

20.05.2023

11:56

0

Autor: A. S.

"Zahvaljujući njemu, ja sam tu gde sam sada"

Mnogo sam naučio od Željka, neverovatan trener! Tristan pričao Amerikancima o Partizanu - On je razlog i to ću pamtiti! (VIDEO)
Obradović i Vukčević - Copyright MN Press

Dvadesetogodišnji Tristan Vukčević je brzo po završetku četvrtfinalne serije plej-ofa Evrolige otišao u Sjedinjene Američke Države, kako bi se u Čikagu predstavio tamošnjim NBA skautima tokom programa ''NBA Draft Combine''.

Reč je o okupljanju mladih košarkaša iz celog sveta, među kojima je svoje mesto zaslužio i košarkaš Partizana.

Tristanu je ovaj program dobro krenuo, pošto je već na prvom meču upisao 21 poen, pa je privukao pažnju i ESPN-ovog analitičara Džonatana Divonija, koji je naglasio da je ''teško naći mnogo ovakvih igrača kao što je Tristan Vukčević''.

Mladi centar je potom razgovarao sa medijima i košarkaškom novinaru Siru Asiju pričao o radu sa Željkom Obradovićem.

- Bilo je komplikovano, naravno, čak i kada sam imao veću minutažu. Ali, ja sam mnogo naučio od Željka Obradovića. On je jedan neverovatan, neverovatan trener! Zahvaljujući njemu, ja sam tu gde sam sada. Svi ti 'drilovi', svi ti saveti iz dana u dan, terao me je da naporno radim svakog dana, da se ni sekundu ne opuštam. A kad bi se to dogodilo, on bi reagovao kao 'ahh'. To je nešto, znate... ja sam mu veoma zahvalan. On je razlog i ja ću to uvek pamtiti. O mojim prvi trenerima u karijeri i ljudima koji su mi dali veliku priliku da izađem na veliku scenu ja samo imam sve najbolje da kažem - objasnio je Vukčević.

 

 

- Kao mlad igrač, imam već dosta iskustva u Real Madridu i Partizanu. Znate, to je nešto zbog čega ne žalim i nešto što mi je zaista pomoglo u celom ovom procesu. Znate, ja sam sa 16-17 godina ušao u seniorsku konkurenciju - dodao je on.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike