Sve ili ništa: Partizan zna šta mora da učini u Morači i vrati seriju u Beograd!

17.05.2023

15:47

0

Autor: A. S.

Meč koji može da prelomi sezonu

Sve ili ništa: Partizan zna šta mora da učini u Morači i vrati seriju u Beograd!
Zek Ledej i Kevin Panter - Copyright Profimedia

Malo ko je očekivao da košarkaši Partizana mogu da dožive poraz pred svojim navijačima u četvrtfinalu plej-ofa AdmiralBet ABA lige, ali ekipa Studentskog centra je bila uspešnija, a sada nas očekuje revanš.

Meč u Podgorici, igrače se u četvrtak od 19 sati, a crno-beli imaju imperativ pobede kako bi seriju iz Morače vratili u Beograd.

Uoči utakmice, Partizan će trenirati u Beogradu, a u Podgoricu stižu u večernjim satima. Pred novi meč sa crnogorskim sastavom, trener Partizana, Željko Obradović je naveo:

- Znamo da je pred nama utakmica koja znači biti ili ne biti. Moramo da se spremimo i vratimo seriju u Beograd. Da bismo to uradili, potrebno je da igramo na daleko boljem nivou u odnosu na prvi meč. Bolje energetski, bolje motivaciono i daleko pametnije. Sve to je potrebno ukoliko mislimo da dođemo do pobede - rekao je Obradović.

Krilni centar crno-belih, Zek Ledej smatra da je ulog sve ili ništa.

- Svesni smo situacije i onoga što je potrebno da uradimo u Podgorici. Plan utakmice je spreman i mi moramo ostati koncentrisani da ga sprovedemo do kraja. Igramo utakmicu plej-ofa u kojoj je ulog sve ili ništa. Nema potrebe da pričamo o bilo čemu drugom ili bilo kakvoj dodatnoj motivaciji kada je ovakva situacija. Moramo biti na najvišem mogućem nivou u svakom trenutku od sada pa sve do kraja sezone - istakao je Ledej. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike