Jokićevi mrzitelji se pokajali! Uputili izvinjenje Srbinu i Denveru, ali šta su im navijači uradili, pa to nije humano!

12.05.2023

07:52

0

Autor: D. P.

Sve se zasluži

Jokićevi mrzitelji se pokajali! Uputili izvinjenje Srbinu i Denveru, ali šta su im navijači uradili, pa to nije humano!
Copyright Profimedia, Printscreen, Tanjug/AP

Dežurni mrzitelji Nikole Jokića među komentatorima NBA dešavanja, Mark Džekson i Kendrik Perkins svako na svoj način uputio izvinjenje Srbinu i Denveru.

Džekson koji se nikad nije isticao negativnim komentarima, ali je svojim glasanjem za MVP jasno pokazao koliko nepoštuje Jokića i košarkašku igru kada mu nije dao  nijedan poen, objavio je kratko saopštenje na društvenim mrežama:

- Iskreno sam pogešio sa svojim glasovima za MVP nagradu. Izvinjavam se Denver Nagetsima i Nikoli Jokiću. On nije samo legitimni kandidat za MVP priznanje koji je zaslužio moj glas, već je zaista jedan od velikana svih vremena. Još jednom izvinjenje - poručio je Džekson, koga su brojni navijači na Tviteru da je oduvek bio opterećen rasnim predrasudama i da stoga nije dao nijedan poen Srbinu.

 

 

Na drugoj strani, jedan od komentatora koji je vodio pravu kampanju protiv Jokića i namere pojedinaca da ga proglase za MVP lige ispred Džoela Embida, Kendrik Perkins, morao je da se oglasi zbog maestralne partije Srbina u šestom meču protiv Finiksa:

- Govorio sam protiv Jokića i Nagetsa... Ali, moram reći da su oni dostojni nagrada. Nastavite samo tako - napisao je Perkins.

 

 

Nekada sasvim prosečan NBA centar, Perkins je u tokom svoje svakodnevne kampanje protoiv Jokića govorio da je on klasičan primer igrača koji juri statistiku.

Sada je promenio ploču, ali mu navijači nisu to zaboravili.

U komentarima su ga zamolili da ostane i dalje na strani protivnika Srbina i Nagetsa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike