Šanse Denvera i Jokića da završe seriju upravo skočile: Jedan od ključnih igrača definitivno van stroja!

11.05.2023

23:32

0

Autor: P.K.

Nagetsi imaju problema sa zdravljem igrača, ali Sansi ih imaju više...

Šanse Denvera i Jokića da završe seriju upravo skočile: Jedan od ključnih igrača definitivno van stroja!
Deandre Ejton - Copyright Profimedia

Posle loših vesti po Denver, stižu i one dobre – Finiks će biti znatno oslabljen u meču u kome se bori za ostanak u seriji polufinala Zapada NBA.

Startni centar Sansa Deandre Ejton propustiće šestu utakmicu Nagetsa večeras, odnosno sutra rano ujutru zbog kontuzije rebara, piše Atletik. Ejton je povredu zadobio u prvom poluvremenu pete utakmice, pobede Nagetsa 118:102, ali je nastavio da igra uprkos tome.

Sa zaostatkom 3:2 i bez plejmejkera Krisa Pola, koji je van terena zbog povrede prepona, poslednja stvar koja je Sansima trebala bila je još jedan starter van stroja. Postavljanje blokova, skokovi i odbrana na Nikoli Jokiću – to će sada biti zadatak nekadašnjeg prvotimca Partizana Džoka Lendejla i Bismaka Bijomba.

Lendejl je u seriji dobro obavljao svoju ulogu, dok je Ejtonova produktivnost bila promenljiva. Bez obzira na to, ovo je udarac za šanse Finiks Sansa da produže sezonu, a i stavlja još veću odgovornost na ramena preostalih glavnih zvezda - Devina Bukera i Kevina Durenta.

Da li će trener Sansa Monti Vilijams eksperimentisati sa postavama u odsustvu Ejtona? Da li će forsirati "smol bol"? Ostaje nam još nekoliko sati da saznamo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike