Musa govorio pred majstoricu, a ni reči o Partizanu! Potpis me delio od Olimpijakosa, nikada nisam gubio samopouzdanje!

09.05.2023

12:26

0

Autor: A. S.

Bosanskohercegovački košarkaš srećan na prilici da nosi dres Real Madrida

Musa govorio pred majstoricu, a ni reči o Partizanu! Potpis me delio od Olimpijakosa, nikada nisam gubio samopouzdanje!
Džanan Musa - Copyright MN Press

Ostalo je nešto više od 30 sati do početka pete utakmice plej-of serije Evrolige između košarkaša Real Madrida i Partizana, pa igrači na svaki mogući način pronalaze mir.

Dan pre meča koji je na programu u sredu od 21 sat, Džanan Musa je dao opširan intervju za sajt Evrolige, ali u njemu nije bilo ni reči o Partizanu i duelu koji odlučuje ko će na fajnal-for.

Nije poznato kada je razgovor vođen, ali Musa se fokusirao na svoju karijeru, pa je tako govorio o Real Madridu i okršaju sa Olimpijakosom i Vasilisom Spanulisom.

- Čuvao sam Spanulisa i bilo je neverovatno. Zaista je neverovatan osećaj biti na istom terenu i čuvati ga, a sada mi je sjajno što sam opet u Evroligi. Tada mi je rekao da nastavim raditi vredno, jer sam godinu pre toga mogao otići u Olimpijakos. Bio sam na probi i samo me je potpis delio od dresa Olimpijakosa - podsetio se Musa kako je debitovao u najjačem evropskom takmičenju sa 16 godina, kada je nosio dres Cedevite i velike ponude kluba iz Pireja.

A nakon debija u Evroligi, Musa se rešio da napusti Evropu i potpiše za Bruklin Netse.

- Bilo mi je teško u NBA ligi zbog fizikalija i svega, ali ja sam pobednik u životu. Ko god da mi je protivnik daću sve od sebe. Sada imam 23 godine, a osećam se da imam 32, toliko iskustva imam. I zahvalan sam na tome. Da budem iskren, nikada nisam izgubio samopouzdanje. Takav sam, verujem u sebe jer mnogo radim van sezone. Uzmem samo nedelju, dve odmora da posetim porodicu i onda radim dva-tri meseca. Kada toliko radiš moraš verovati u sebe - dodao je.

Bosanskohercegovački košarkaš se na kraju dotakao i prelaska u Real, gde je jedan od nosioca igre.

 

 

- Zaista je specijalno doći ovde i boriti se za titule. Kada obučete ovaj dres osećate se posebno jer svi znaju za Real. Kada sam bio dete znao sam za Real, znao sam koliko je ogroman klub. Kraljevski! Zato sam srećan na prilici da nosim ovaj dres i nadam se da ću ga nositi mnogo, mnogo godina. Mnogo je drugačija sada moja uloga nego u Cedeviti ili Efesu i srećan sam što sam toliko važan - poručio je Musa na kraju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike