Papapetru ne pomišlja na predaju! Ako neko zaslužuje F4 to je Partizan, ali ne možete da budete bahati!

05.05.2023

00:37

0

Autor: A. Š.

Grčki internacionalac odigrao maestralnu partiju, ali ona nije bila dovoljna da se crno-beli večeras plasiraju na završni turnir Evrolige

Papapetru ne pomišlja na predaju! Ako neko zaslužuje F4 to je Partizan, ali ne možete da budete bahati!
Janis Papapetru - Copyright MN Press

Imao je Partizan zicer da ove nedelje obezbedi plasman na Fajanl for Evrolige. Posle dve senzacionalne pobede u Madridu, crno-beli su imali dve meč lopte u Areni da overe plasman za završni turnir, međutim do Kaunasa će morati težim putem.

Kralj se podigao iz mrtvih, uzeo dve pobede u paklu najveće dvorane na Balkanu, pa će u sredu u madridskoj majstorici pasti odluka o tome koji će od dva velikana u borbu za kontinentalni tron.

- Nije ništa gotovo, tužni smo, ali da budemo iskreni, Partizan nije tolike godine igrao u Evroligi, a sada je na utakmicu do Fajnal fora. Ne možete da budete bahati, bilo bi super da smo dobili 3:0, 3:1, ali sada je situacija ovakva – kazao je posle meča Joanis Papapetru, pa dodao:

- Ne možemo da gledamo u prošlost, moramo da napredujemo, igramo bolje. Sada ćemo biti kompletni, vraća se Kevin Panter, a svi znamo koliko je važan za nas. Idemo tamo da damo sve od sebe i verujem da ako neki tim zaslužuje Fajnal for, to smo mi.

Odigrao je grčki reprezentativac gotovo besprekoran meč. U tandemu sa Zekom Ledejom vukao je Valjak svim silama, međutim prevagu je opet odneo gorostas Madriđana Valter Tavares.

- Moramo da se prilagodimo. On je vrhunski igrač. Došli su ovde da se bore, zaslužuju sve, kao i mi. Bile su tesne obe utakmice, odlučene na jednu ili dve lopte. Moramo da igramo bolje, budemo pametniji i da damo sve od sebe. To zaslužuju navijači, klub... Radimo ovde svakog dana, dajemo maksimum i verujem da ćemo biti spremni – kazao je Papapetru.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike