Panter je samo branio sebe, nikada nikoga nije napao! Bivši saigrač kapitena Partizana objasnio sve!

28.04.2023

11:32

0

Autor: G. F.

Maklolm Dilejni u nekoliko objava pokazao kako su objektvini ljudi videli tuču u Madridu

Panter je samo branio sebe, nikada nikoga nije napao! Bivši saigrač kapitena Partizana objasnio sve!
Kevin Panter na prvom meču u Madridu - Copyright Profimedia

Cela košarkaška Evropa bruji o skandalu i prekidu utakmice Real  - Partizan u Madridu.

I uglavnom se svi slažu u jednom - za ceo incident krivi su domaći, koji su i pokrenuli haos na terenu. Dizali su tenziju tokom celog meča, pokazali da ne umeju da podnesu činjenicu da je Partizan bolji od njih, a kada im "igra nerava" sa crno-belima nije prošla, krenuli su u fizički napad.

Sve je kulminiralo kada je Serhio Ljulj onako bezobrazno, krvnički i bez potrebe udario Kevina Pantera dok je vodio loptu, ali je počelo nekih desetak sekundi kasnije.

Kada je igračima Reala postalo jasno da nemaju nikakve šanse da "prežive" Partizan počeli su da biju. Dakle, tek desetak sekundi pre podmuklog poteza Ljulja, a to je mnogima promaklo, svoj peti faul napravio je Vensan Poarije. Pogađate, na Kevinu Panteru. I još jednom pogađate - ružan i grub faul.

Kapiten Partizana je to istrpeo, ali ga je udarac Ljulja prosto naterao na reakciju. Niko neće ostati miran i pustiti da ga biju! I ne, ovo nije subjektivan stav. Tako su stvari videli i košarkaši koji su pratili meč kraj TV ekrana.

MN Press
Malkolm Dilejni u dresu Olimpije Milano

Jedan od njih je Malkolm Dilejni, čovek koji izuzetno dobro poznaje upravo Pantera, ali i Zeka Ledeja, s kojima je igrao u Milanu.

 

 

- Panter se branio kada god je izbila svađa. On nikada nije bio napadač i zapravo se uvek kretao unazad dok su ga drugi napadali - jedna je od objava Dilejnija, koji je redom dodao:

- Ljulj je sve započeo i očekivao da Kevin Panter ne odreaguje? Znao sam šta će se desiti i bez gledanja nastavka.

Nastavio je zatim čuveni košarkaš sa kometarisanjem nemilih scena iz Madrida. Istakao je i momenat kada Musa pada na parket.

 

 

- Apsolutno, 100 odsto garantujem da ne bih, da se to meni desilo, legao na zemlju i držao se za lice. Moguće je da bih pao, ali sigurno se ne bih valjao po parketu glumeći da sam povređen!

Za kraj je poručio šta je sledeći potez koji se može očekivati od Reala.

- Ne bi me iznenadilo kada bi Real pokušao da isposluje da Partizan igra bez navijača u Beogradu. Da sam na mestu Partizana ne bih igrao bez svojih navijača. Čekaju nas interesantni dani - zaključio je Dilejni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike