Evroligaški košarkaši šokirani završnicom u Madridu, imaju savete za igrače Reala: Ne napuštajte hotel, molimo se za vas!

27.04.2023

23:47

1

Autor: A. S.

"Partizan nema baš otmene navijače"

Evroligaški košarkaši šokirani završnicom u Madridu, imaju savete za igrače Reala: Ne napuštajte hotel, molimo se za vas!
Tuča na meču između košarkaša Reala i Partizana - Copyright Profimedia

Košarkaši Partizana stigli su večeras i do druge pobede u plej-ofu Evrolige, i to u duelu sa Real Madridom koji je obeležila tuča, zbog koje je i sviran raniji kraj meča.

Scene iz Madrida izazvale su šok u košarkaškom svetu, a evroligaški igrači su se brzo oglasili na društvenim mrežama.

 

 

- Znam da kada dođu u Srbiju za treću i četvrtu utakmicu, igračima Reala je bolje da ne napuštaju hotel - napisao je Erik Mekolum.

Na Mekoluma se nadovezao Vil Klajburn.

- Nema šanse da će želeti da idu tamo - napisao je Klajburn, a tu se nije završilo oglašavanje.

- Utakmica Real – Partizan je luda - napisao je Ajzea Kenan i dodao: - Siguran sam da će biti suspenzija, moglo bi da bude zanimljivo.

Oglasio se i Dilan Enis.

 

 

- Molim se da Real uđe u Srbiju sa gardom. Ulazak u Partizanovu arenu na treću i četvrtu utakmicu sa njihovim navijačima, nakon toga... Molim se za sve vas - napisao je Enis, dok svoje mišljenje izneo i NBA as, Jusuf Nurkić.

- Partizan nema baš otmene navijače. Nesrećna situacija. Samo se nadam da niko nije ozbiljnije povređen - napisao je Jusuf Nurkić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike