Zvezde i legende Reala gledale pobedu Partizana! Crno-beli pred njima stigli na trijumf od fajnal-fora! (FOTO)

28.04.2023

06:51

0

Autor: A. S.

Serija se sada seli u Beograd, a srpski tim ima meč loptu

Zvezde i legende Reala gledale pobedu Partizana! Crno-beli pred njima stigli na trijumf od fajnal-fora! (FOTO)
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Načinili su košarkaši Partizana veliki podvig sa dve pobede u plej-ofu Evrolige na gostovanju ekipi Reala u Madridu, pa su na samo jedan trijumf od fajnal-fora, a serija se seli u Beograd, gde će se igrati naredne dve utakmice.

Gotovo da novija istorija ne pamti dve ovakve pobede crno-belih na gostujućem terenu u uzavreloj atmosferi, ali Kralj je pao i to dva puta za tri dana.

Nakon što su u prvom meču crno-beli trijumfovali trojkom Kevina Pantera u poslednjim sekundama meča, sinoć je bilo znatno lakše, ali i sa dosta tenzije. Partizan je slavio i to nakon tuče igrača, a nokdaun Reala i nesportsko ponašanje njegovih košarkaša iz prvog reda pratile su mnoge poznate ličnosti.

Među 8.000 navijača u "Vizink centru" u španskoj prestonici, bili su i fudbaleri "kraljevskog kluba", Vinisijus Žunior i Federiko Valverde.

 

 

Takođe, meč je pratio i legendarni prvotimac Madriđana, Raul Gonzales Blanko, a kao i prvi meč, ponovo se na tribinama našao i crnogorski fudbaler i bivši štopet Partizana, Stefan Savić.

 

 

Naravno, sve je pratio i Florentino Perez, predsednik Real Madrida, a jasno je da nije imao previše razloga da bude raspoložen.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike