Poraz od Partizana mogao bi da bude i najmanji problem za Real! Mateo otkrio stanje Tavareša – ne sluti na dobro!

26.04.2023

00:17

0

Autor: A. Š.

Strateg Kraljevskog kluba nekoliko puta naglasio da će njegov tim nastaviti da se bori u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige sa crno-belima

Poraz od Partizana mogao bi da bude i najmanji problem za Real! Mateo otkrio stanje Tavareša – ne sluti na dobro!
Čus Mateo posle utakmice s Partizanom - Copyright Printscreen/YouTube

Partizan je u utorak uveče šokirao Madrid. Trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi crno-beli su srušili Kralja i poveli u četvrtfinalnoj seriji plej-ofa Evrolige – 89:87.

- Borili smo se od početka do kraja. To je plej-of i znamo koliko je teško. Primili smo dosta trojki, posebno na početku. Imali smo prednost od sedam poena, branili smo se dobro, posebno u trećoj četvrtini. Ti detalji, kao i trojke u poslednjim sekundama su odlučile – rekao je posle meča trener Reala Čus Mateo.

Strateg Madriđana je nekoliko puta tokom konferencije istakao da će njegov tim nastaviti da se bori u ovoj seriji.

- Moramo da se pripremimo za sledeći meč, sa tim da gubimo u seriji. Igrali smo dobru utakmicu. Fizički deo je nedostajao na kraju. Nastavićemo da se borimo, mi smo Real Madrid.

Ono što sve u „kraljevskom klubu“ posebno brine jeste stanje Edija Tavareša.

- Edi je bio dobro, očigledno, primetili smo da je loše u drugom poluvremenu. Sutra ćemo da obavimo testiranje. Nadamo se da nije ozbiljno. Osetio je bol u kolenu. Moramo da sačekamo do sutra.

Pričao je Mateo i o strategiji za odlučujući napad Partizana na meču.

- Odlučili smo da branimo poslednji napad. Verujem da smo imali dobru odbranu, ali Panter je šutnuo preko visokog igrača, ostao hladan i pogodio, bilo je neverovatno. Moramo da ispravimo greške i igramo onako kako Real igra. Igraćemo da pobedimo i borićemo se do kraja. Možemo da pobedimo. Danas smo se borili, nema suza, imamo plej-of pred nama. Tako će biti – završio je Čus Mateo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike