Crno-beli pokrenuli akciju - Jedan Partizan imamo: Ističemo dobročinstva Pavlovića, Drobnjaka, Pekovića...

17.04.2023

13:19

0

Autor: A. S.

Iz kluba poručuju da je došlo vreme za rešavanja i poslednjeg dela finansijskog problema

Crno-beli pokrenuli akciju - Jedan Partizan imamo: Ističemo dobročinstva Pavlovića, Drobnjaka, Pekovića...
Košarkaši Partizana - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Najavio je nedavno košarkaški klub Partizan pokretanje akcije u kojoj će moći da se uključe navijači i simpatizeri crno-belih boja, kako bi pomogli timu.

A ono što je najavljeno, sada je i učinjeno, o čemu se klub oglasio na društvenim mrežama.

- Stabilnost kluba vodi ka uspesima! Više od 2.000 navijača, simpatizera i dobro situiranih prijatelja kluba iniciralo akciju „JEDAN PARTIZAN IMAMO“ za rešenje problema poreskog duga!

Stabilno funkcionisanje košarkaškog kluba Partizan bilo je do pre nekoliko godina gotovo nezamislivo za veliku crno-belu porodicu. Ipak, predanim i temeljnim radom, Uprava kluba je uspela da nagomilane dugove iz prošlosti vrati i zaključno sa istekom tekuće sezone stavi tačku na velika nasleđena dugovanja prema igračima, trenerima, agentima, radnoj zajednici i dobavljačima iz perioda pre 2017. godine.

 

 

Petogodišnji reprogram koji je napravljen 2018. godine u velikom broju slučajeva, sada se završava. Kao važan faktor u procesu namirenja milionskih dugova, Klub posebno želi da istakne dobročinstva pojedinaca poput Saše Pavlovića, Predraga Drobnjaka koji su svoja potraživanja na osnovu ugovora oprostili, odnosno Nikole Pekovića koji je veliki novac najpre pozajmio, a potom ga donirao svom Partizanu. Klub ova dela ističe jer je na taj način, u najtežim trenucima pokazana velika solidarnost i razumevanje unutar crno-bele porodice

Na godišnjem nivou, Klub je tokom proteklih pet godina plaćao između 1.000.000 i 1.500.000 evra godišnje na ime reprograma dugova, uključujući i obaveze nastale tokom godina Korone.

Ono što je važno istaći jeste da se Klub u ovim teškim godinama nikada nije odricao takmičarskih ambicija dostojnih renomea Partizana. Današnjih rezultata i preduslova da se Partizan Mozzart Bet ozbiljno bori na svim forntovima za trofeje i igra važnu ulogu na najvećoj evropskoj sceni, ne bi bilo bez velikih odricanja i napornog rada u proteklih skoro šest godina.

SADA DOLAZI VREME REŠAVANJA POSLEDNJEG VELIKOG FINANSIJSKOG PROBLEMA!

KK Partizan Mozzart Bet ulazi u sprovođenje plana za otplatu poreskog duga. Glavnica sa pripadajućim kamatama iznosi oko 7.000.000 evra, s tim da bi zakonskim otpisom 50% kamate prilikom namirenja duga, ovaj iznos bio sveden na oko 6.000.000 evra.

U velikoj meri, ovaj dug je nasleđen i uvećavan za pripadajuće kamate.

AKCIJA ZA REŠENJE PORESKOG DUGA I MESTO U ISTORIJI KLUBA: JEDAN PARTIZAN IMAMO - navodi se u poruci na Instagramu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike