Dobar momenat po Partizan: Real u lošoj seriji pred crno-bele - Bili su dominantni

17.04.2023

12:22

0

Autor: A. S.

Uskoro kreće plej-of i nema sumnje da će biti interesantno

Dobar momenat po Partizan: Real u lošoj seriji pred crno-bele - Bili su dominantni
Musa i Naneli - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Proteklog vikenda je odigran kultni košarkaški El klasiko, a košarkaši Barselone su savladali ekipu Real Madrida sa 97:82. Ubedljiv poraz Kraljevskog kluba zabrinuo je navijače, naročito što im u Evroligi predstoji duel plej-ofa, sa Partizanom.

A nakon meča, zabrinut je bio i trener Reala, Čus Mateo, koji je istakao da je rival fizički bio bolji i da je to razlog poraza.

- Bili smo u igri u prvom poluvremenu, a posle su oni apsolutno bili dominantni u skoku. Uzeli su nam 16 lopti u napadu i to je bio ključ, tu su nas dobili - rekao je Čus Mateo.

Nije svejedno Realu koji već za osam dana čeka Partizan koji je u naletu, u prvom meču plej-ofa

- Moramo da se orgaizujemo bolje kad nam fale igrači ispod koša. Premekani smo u reketu i loše skačemo. Barselona je bila fizički mnogo bolja od nas i to je iskoristila. Dali su mnogo poena iz drugih napada i pokupili su ničije lopte.

A pre crno-belih čekaju ih još dva neugodna rivala, Đirona i Huventud. Poraz od Barse, Realu je bio treći u nizu, što im se nije dogodilo u ovoj sezoni. Nema sumnje, biće silno motivisani protiv crno-belih da to i promene, ali ovo je i prilika za Partizan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike