Eksum eksplodirao i zapalio Arenu! Pogledajte potez koji je oduševio svakog Grobara! (VIDEO)

14.04.2023

21:54

0

Autor: A. S.

Leteo je u stilu nekadašnjeg ljubimca Jana Veselog

Eksum eksplodirao i zapalio Arenu! Pogledajte potez koji je oduševio svakog Grobara! (VIDEO)
Dante Eksum - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Partizana večeras igraju u prepunoj beogradskoj Areni meč poslednjeg kola ligaškog dela sezone u Evroligi i neverovatnim potezima, zahvaljuju navijačima na podršci koju dobijaju tokom cele sezone.

Crno-beli su već obezbedili plasman u Top 8 fazu ovog takmičenja, a pobeda nad Panatinaikosom otvorila bi im put ka petom mestu na tabeli.

Međutim, večeras su u Areni krenuli nešto sporije, Atinjani su došli do velike prednosti na poluvremenu, od čak 18 poena, ali tim Željka Obradovića je pokazao od kakvog materijala je sastavljen.

Jedno zakucavanje bilo je dovoljno da se atmosfera u Areni dovede do usijanja, Dante Eksum je eksplodirao!

 

 

Krenuo je najpre na prodor, sa centralnog dela, i sve vreme posmatrao kome da asistira dok je bio pod pratnjom odbrane gostiju. A onda je ugledao ka košu i shvatio da se nalazi u sjajnoj poziciji da se odrazi na zakucavanje - poleteo je u stilu nekadašnjeg ljubimca navijača crno-belih, Jana Veselog, Arena je eksplodirala, Partizan se potpuno vratio u meč.

Eksum je zakucao preko Arturasa Gudaitisa, a kako ovo nije prvo efektno zakucavanje Australijanca, na mrežama su se navijači našalili da se i on našao u "Danteovom krugu pakla".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike