Grci ne odustaju i ne veruju Vildozinom agentu! Luka ima dogovor!

14.04.2023

19:17

0

Autor: A. S.

Pripadnici medija sigurni da će Argentinac napustiti Zvezdu

Grci ne odustaju i ne veruju Vildozinom agentu! Luka ima dogovor!
Luka Vildoza - Copyright MN Press

Prava transfer saga odvija se oko košarkaša Crvene zvezde, Luke Vildoze.

Još od dolaska među crveno-bele, Argentinac je na meti mnogih evropskih klubova, a tek nakon što je u Zvezdinom dresu potvrdio kvalitet na evroligaškim mečevima, dospeo je u centar zbivanja.

I dok domaći mediji pažljivo izveštavaju oko njegove budućnosti, Grci ne gube vreme. Još od prve informacije da je na meti Panatinaikosa, Grci su sigurni da će do tog transfera i doći.

Iako je Argentinac isticao da je fokusiran samo na dešavanja u Zvezdi, u više navrata je napomenuo da mu se dopada život u Beogradu, ali Grci ne odustaju.

Grčki "Apex Sport" je najuporniji, toliko da su čak, iako se Lukin agent nedavno oglasio demantima, istakli da Argentinac ima usmeni dogovor sa Panatinaikosom.

- Priča nema mnogo poglavlja. Vildozin menadžer je možda pre nekoliko dana demantovao kontakte sa Panatinaikosom, ali ovo je bila sasvim normalna reakcija. Argentinac ima obaveze sa Crvenom zvezdom i morao je da se spusti ton oko njegovog prelaska u Oaku - navodi se između ostalog u tekstu.

Takođe, pisali su i o potencijalnim primanjima Vildoze, pa su naveli da je bogati vlasnik Zelenih rešio da iskešira čak 1.600.000 evra, kako bi privoleo Argentinca pre leta, kada će biti na udaru mnogih velikana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike