Važno, važno za Grobare! Partizan ima poruku pred PAO!

11.04.2023

14:48

0

Autor: 24sedam

Crno-beli će protiv grčkog tima "najaviti" učešće u Top 8

Važno, važno za Grobare! Partizan ima poruku pred PAO!
0MET1680 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana dočekaće u petak Panatinaikos u poslednjoj utakmici ligaškog dela Evrolige. Povodom tog meča, oglasili su crno-beli, apelujući na navijače. Između ostalog, "stepenice koje vode do ulaza, odnosno izlaza iz dvorane u svakom trenutku moraju biti prazne",

- KK Partizan Mozzart Bet je ponos Srbije i čitave Evrope kada se govori o brojnosti navijača koji dolaze na utakmice i atmosferi koja je iz Štark arene obišla ceo svet! Srčanost, posvećenost klubu, poznavanje igre i trenutka kada je timu potrebna dodatna podrška su stvari u kojima navijačima Partizana ne mogu da pariraju navijači niti jednog kluba u Evroligi.

Ipak, sve veće interesovanje za utakmice crno-belih koje se iz utakmice u utakmicu multiplikuje dovelo je i do problema u organizaciji mečeva kada je u pitanju poštovanje strogih propisa najkvalitetnijeg evropskog takmičenja.

Stepenice koje vode do ulaza, odnosno izlaza iz dvorane u svakom trenutku moraju biti prazne! Nepoštovanje ovog propisa koji garantuje brzu i bezbednu reakciju u slučaju bilo kakvih problema se strogo kažnjava, što je Partizan već osetio na svojoj koži.

Ovim putem, klub apeluje na svest navijača da bez obzira što im pomeranje za korak ili dva u velikoj gužvu donosi neki dodatni komotitet uvek na pameti imaju koliku štetu to nanosi Partizanu.

U dogovoru sa službom obezbeđenja, kontrole na ulazima u svaki od sektora će od narednog meča biti dodatno pojačane. Cilj pojačane kontrole je da se propisani standardi za bezbednost na mečevima na svaki način osiguraju.

Partizan još jednom moli navijače da ranije dođu u dvoranu i da pokažu razumevanje za bezbednosne standarde koji su propisani i strogo se poštuju u Evroligi - navedeno je u saopštenju.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike