Balša se naježio posle ovacija Grobara! Velika je stvar igrati za ovaj klub!

10.04.2023

23:19

0

Mladi centar Partizana odigrao prve minute posle višemesečne pauze usled zdravstvenih problema

Balša se naježio posle ovacija Grobara! Velika je stvar igrati za ovaj klub!
Balša Koprivica i Uroš Trifunović - Copyright MN Press

Parni valjak radi punom parom. Košarkaši Partizana melju sve pred sobom, a posle overe plasmana u Top 8 Evrolige, došli su nadomak prvog mesta na kraju ligaškog dela sezone i prednosti domaćeg terena u plej-ofu AdmiralBet ABA lige.

Crno-beli su večeras u beogradskoj Areni savladali Igokeu (89:74) u meču koji je, uz novi postavljen rekord Grobara, obeležio i povratak na teren Balše Koprivice.

Malerozni mladi centar Partizana prethodnih nekoliko meseci proveo je van parketa usled zaraze mononukleozom, koju je uspeo da prebrodi te da se pojavi se na parketu pred odlučujući deo sezone.

- Više je ovo bilo da malo osetim teren, nisam ni blizu punog kapaciteta. U nedelju sam prvi put trenirao sa ekipom, tek treba da uđem u ritam. Ali, dobro je osetiti teren i biti zajedno sa timom - rekao je za 24sedam Koprivica.

Grobari su ovacijama ispratili Balšin ulazak na teren protiv Igokee, nekoliko minuta pre poslednjeg zvuka sirene.

- Bilo mi je mnogo drago što me navijači poštuju i vole. Bukvalno da se naježiš. Velika je stvar igrati za ovaj klub, zahvaljujem se svima na podršci ove sezone i stvarno mi je drago što su tu da me podrže.

Pred Koprivicom i saigračima su nedelje odluke, na oba fronta.

- Videćemo koliko će mi trebati da uđem u ozbiljniji ritam. To će trener odrediti, ali lepo je što mogu da treniram sa ekipom, da budem tu, pa koliko budem mogao da pomognem – zaključio je Balša Koprivica.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike