Trifunović za 24sedam! Jedva čekam da Balša uđe u ritam i, kako Obradović kaže, prioritet je i dalje AdmiralBet ABA liga

11.04.2023

07:15

1

Autor: G. F.

Crno-beli su upisali novu pobedu u regionalnom takmičenju

Trifunović za 24sedam! Jedva čekam da Balša uđe u ritam i, kako Obradović kaže, prioritet je i dalje AdmiralBet ABA liga
Uroš Trifunović - Copyright MN Press

Posle pobede u AdmiralBet ABA ligi, u redovima Partizana odlično rasploženje. Pobeđena je Igokea i zadržano prvo mesto na tabeli.

- Znali smo koliko je važna utakmica, kako bismo obezbedili prvo mesto. Kako trener (Željko Obradović) od početka priča, ABA liga je prioritet ove sezone. Idemo dalje - kazao je za 24sedam Uroš Trifunović.

Mada nije bilo baš lako...

- Ne treba potceniti nikoga, svaka ekipa zna da igra. Iako je ekipa umorna od svih mečeva koji su iza nas, moramo da nađemo motiv i snagu da pobedimo u svakoj utakmici.

U poslednjoj četvrtini, šansu je dobio i Balša Koprivica, koji je zbog povrede, a posle i mononukleoze, propustio veći deo sezone.

- Balša je moj dobar drug, drago mi je što se vratio. Bio ja van terena više od pola sezone, tako da mi je baš drago. Voleo bih da što pre uđe u ritam - zaključio je Trifunović, čiji je učinak bio osam poena.

Već u petak, u Beograd stiže Panatinaikos, mada su crno-beli već obezbedili plasman u najboljih osam u Evroligi.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike