Avramović nas je iznenadio, mi smo nekad tu, nekad nismo: Obradović žali zbog padova u igrii

08.04.2023

09:28

0

Autor: A. S.

"Sada moramo da kliknemo i prebacimo se na ratnički mod"

Avramović nas je iznenadio, mi smo nekad tu, nekad nismo: Obradović žali zbog padova u igrii
Saša Obradović - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana pobedom nad Monakom obezbedili su plasman u Top 8 fazu kolo pre kraja regularnog toka. Pobeda rezultatom 88:84 crno-belima je donela priliku da sami odlučuju o svojoj sudbini i poziciji na tabeli, dok je Monako siguran na četvrtom mestu, ali se njihovom treneru, Saši Obradoviću nije dopao pristup duelu sa Partizanom.

Srpski trener je najpre čestitao crno-belima, a potom se dotakao i svog tima i šta je sve potrebno kako bi se dobro spremili za plej-of fazu.

- Pre svega Partizanu čestitke na tome što se ovom pobedom kvalifikovao za plej-of fazu Evrolige. Za nas, moramo da budemo malo konzistentniji, ne smemo da igramo sa usponima i padovima. Nije lako, potrebno je razumeti tu situaciju da kada se kvalifikujete toliko utakmica ranije i obezbedite mesto u prva četiri. Sada moramo da kliknemo i prebacimo se na ratnički mod. A mi smo nekad tu, a nekada nismo. Svidelo mi se što sam video u trećoj četvrtini. Bili smo agresivniji, dobro smo se snašli, a male stvari su presudile na strani Partizana. Te sitnice na kraju, poput odbrane na Panteru, ali moramo da razmišljamo otvorenije. Moramo da budemo čvršći - rekao je Obradović i nastavio:

- Pa dobro, treba očekivati to. Možda ako je tako, dobro je da imate ovakvu utakmicu, da naučimo kako da ne igramo u nekim momentima i kako da igramo u drugim. Jedna akcija ne rešava tu mnogo. Sve je to individualno. Tokom utakmice smo taktički igrali loše, imali smo 10 izgubljenih lopti u prvom delu, što je dalo Partizanu lake poene u kontri. Avramović nas je iznenadio svojom utakmicom, odigrao je fenomenalno. Imate tu i momke poput Pantera, Egzuma, čak i Nanelija, koji igraju dobro i u odbrani - zaključio je srpski stručnjak.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike