Holand uništio Olimpijakos, pa pecnuo i saigrača! Ostavi vas devojka, ne igrate mesec dana, a onda sve pogađate! (VIDEO)

07.04.2023

00:44

0

Autor: G. F.

Atmosfera u Crvenoj zvezdi je očigledno odlična pred završnicu sezone

Holand uništio Olimpijakos, pa pecnuo i saigrača! Ostavi vas devojka, ne igrate mesec dana, a onda sve pogađate! (VIDEO)
Džon Holand - Copyright MN Press

Upisali su košarkaši Crvene zvezde još jednu pobedu u Evroligi. U 33, pretposlednjem kolu, u Beogradu je srušen lider na tabeli Olimpijakos sa 87:79, a jedan od junaka velike pobede bio je Džon Holand.

Ubacio je 17 poena gostima, imao po 2 skoka i ukradene lopte, ali njegova rola u momentima kada se lomio meč bila je verovatno i presudna.

Znalo se i pre ovog meča da beogradski crveno-beli ne mogu do mesta među osam najboljih u Evroligi, ali se znalo i da će u svakom susretu ići na trijumf kako bi dizali samopouzdanje i stvarali dobru atmosferu u ekipi.

 

 

A atmosfera je, bar sudeći prema Holandovim izjavama, na veoma visokom nivou, što može da bude od velikog značaja za završnicu sezone, posebno u AdmiralBet ABA ligi. Drugačije se ne može protumačiti to što je "pecnuo" saigrača Luku Vildozu.

- To je život. Znate, jednog dana devojka vas ostavi i ne igrate mesec dana. Sledeća utakmica, sledećeg dana dođete i sve pogađate! Dođete i pogađate. Mislim da smo uradili dobar posao kao tim. Nemamo šanse za plej-of, ali još se takmičimo. Moramo da nastavimo, čeka nas plej-of ABA lige. To su naši ciljevi - rekao je Holand, a zatim prokomentarisao i svoj učinak u duelu sa Olimpijakosom:

- Ponekad je tako. Na sreću, večeras je bilo moje veče. Svako veče poneko iskoči. Bilo je uživanje i zabavno igrati. Idemo dalje!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike