Emotivni Vildoza priznao koliko ga je potresao raskid: Pravio sam s***a, ali sada sam ponovo Luka!

30.03.2023

06:30

0

Autor: P.K.

"Svi znaju koliko mi je ona značila u životu...preneo sam to na sve ostale"

Emotivni Vildoza priznao koliko ga je potresao raskid: Pravio sam s***a, ali sada sam ponovo Luka!
Luka Vidloza - Copyright MN Press

Crvena zvezda je pružila sjajnu partiju u evroligaškoj pobedi nad Valensijom, a jedna od brojnih dobrih stvari bila i nagoveštaj povratka u formu Luke Vildoze.

Sjajni Argentinac je posle meča, u neobično emotivnom razgovoru, priznao da su ga lični problemi, pre svega raskid sa devojkom, doveli na rub samopouzdanja.

- Igram dobro, posebno jer sam ubacio neke trojke. Trudim se da se vratim u svoj ritam, ali bitno je da kao ekipa igramo dobro. Pobeđujemo i gubimo kao tim. Imao sam neke probleme u privatnom životu, osećao sam se tužno. Svi znaju o tome, znaju koliko mi je ona (devojka) bila važna u životu. Sada se vraćam životu i košarkaškom ritmu, ponovo sam srećan.

Mnogo se nagađalo o njegovom ljubavnom životu, ali on je fokusiran samo na sport. Kako se sada oseća?

- Malo sam umoran. Povredio sam se u meču sa Baskonijom, sada se vraćam u ritam. Imam ekipu koja mi pruža podršku i pobedili smo.

Kada ćeš povratiti ono samopouzdanje koje si imao po dolasku?

- Radim na tome svakodnevno. Moram da potrošim energiju, dolazim svakodnevno na treninge, radim jako u teretani, šutiram više nego ranije. Zaista se trudim da se vratim u prepoznatljivi ritam.

Trener Duško Ivanović te pohvalio, rekao je da si bio mirniji i fokusiraniji, da nisi bio ljut na sebe kao u nekim prethodnim mečevima…

- Tačno je, kada imaš probleme u životu, samopouzdanje počinje da pada i razmišljaš o životu i egu, ponosu. Sva ta s**nja sam preneo na teren i borio sam se sa svima, Duškom, saigračima, novinarima... Sada sam dobro, žao mi je ako sam nešto loše rekao nekom. Sada sam ponovo Luka.

Vildoza je susret završio sa devet poena, od čega tri trojke, sedam asistencija i tri skoka.

Zvezda u petak igra u gostima protiv Asvela od 21 sat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike