Crno-bela Arena proslavila pobedu protiv Reala! Veličković i Rašić rešetali kao nekada! (FOTO)

31.03.2023

18:52

0

Autor: A. Š.

Veterani Partizana u sjajnom meču bili bolji od nekadašnjih asova madridskog velikana

Crno-bela Arena proslavila pobedu protiv Reala! Veličković i Rašić rešetali kao nekada! (FOTO)
Aleksandar Rašić - Copyright MN Press

Arena je već proslavila pobedu protiv Reala! Veterani Partizana su u sjajnom revijalnom meču protiv nekadašnjih asova madridskog velikana slavili 65:64, nošeni maestralnim rolama Novice Veličkovića i Aleksandra Rašića.

Svi oni koji su danas poranili u najveću dvoranu na Balkanu nisu zažalili zbog te odluke. Jer, nekadašnji veliki asovi evropske košarke priredili su im ugođaj za pamćenje.

Felipe Rejes je u prvoj deonici pokazao da bi bez problema mogao i danas da „ukrade“ koji minut na najvišem nivou. Postigao je na početku meča 11 od 15 Realovih poena i sa tri trojke koje su ušle kao kap bio najzaslužniji što su Madriđani ekspresno pobegli na dvocifreni plus.

Ipak, u drugoj deonici odgovorili su mu Veličković i Rašić. Nekadašnji kapiten Valjka je sa dva vezana ubačena šuta pokrenuo crno-bele, a kada mu se u dalekometnoj paljbi priključio i Aleksandar Rašić prednost rivala ekspresno je istopljena.

Do kraja meča viđena je rezultatska klackalica, koju je u samom finišu sa još dve trojke prekinuo Rašić, usmerivši tako Valjak ka trijumfu, koji je, kao što to i treba da bude u ovakvim situacijama, ostao potpuno u senci činjenice da su Grobari još jednom imali priliku da u dresu voljenog kluba gledaju igrače potput Zorkića, Miška Marića, Dejana Tomaševića, Ratka Varde, Predraga Šuputa, Vese Petrovića, Saše Pavlovića, Slavka Vranješa, Vuleta Avdalovića, Milenka Tepića, Nikole Lončara, koji je, kao i Veličković, po jedno poluvreme odigrao za oba tima…

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike