Zvezda na Asvel bez Lazića i Nedovića! Na Top 8 ne mislimo, hoćemo sve da pobedimo!

30.03.2023

15:13

0

Autor: G. F.

Crveno-beli gostuju u Vilerbanu u 32. kolu Evrolige

Zvezda na Asvel bez Lazića i Nedovića! Na Top 8 ne mislimo, hoćemo sve da pobedimo!
Košarkaši Crvene zvezde - Copyright MN Press

Posle velike pobede nad Valensijom u 31. kolu Evrolige košarkaše Crvene zvezde već u petak (21.00) očekuje gostovanje poslednjeplasiranom Asvelu.

Matematika kaže da šanse za Top 8 i dalje postoje, a crveno-belima će pored sve tri pobede do kraja biti potrebno i da se poklope rezultati konkurenata. Ipak, kako kaže Ognjen Dobrić proračunima se niko u klubu ne bavi.

- Ne razmišljamo o kalkulacijama za Top 8, idemo da pobedimo svakog. Matematički postoje kalkulacije, ali ne bavimo se time. Od kada smo fokusirani na teren i na igru, sve izgleda kako treba. Manje treba da se bavimo kalkulacijama, a više da se bavimo onim što treba da radimo! 

Trener crveno-belih Duško Ivanović potvrdio je će na ovoj utakmici igrati bez Nemanje Nedovića i Branka Lazića.

- Asvel je super atletska ekipa. Protiv njih je teško igrati, igraju prilično slično kao Valensija. Međutim, oni su fizički dominantniji u odnosu na Valensiju i uz to imaju visokog centra koji pravi razliku u reketu - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt kluba.

Pozicije timova na tabeli govore da je Zvezda apsolutni favorit u Vilerbanu, a ukoliko Fakundo Kampaco bude na svom nivou, onda će i posao biti znatno olakšan.

- Ako želimo da pobedimo, moramo da budemo pametni, ali i puni energije, borbenosti... To je jedini način da tamo trijumfujemo - poručio je Argentinac.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike