Grobari „slomili“ Veselog! Pogodilo me je, setio sam se starih vremena!

29.03.2023

00:20

0

Autor: A. Š.

Leteći Čeh prvi put igrao protiv svog nekadašnjeg kluba pred njegovim navijačima, posle pobede Barselone otvorio se pred predstavnicima medija

Grobari „slomili“ Veselog! Pogodilo me je, setio sam se starih vremena!
Jan Veseli - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Došli su košarkaši Partizana na prag Top 8 faze Evrolige, ali će morati da sačekaju neku drugu priliku da plasman u plej-of i overe. Veliku priliku da jednom nogom zakorače u doigravanje propustili su večeras u beogradskoj Areni.

Pred rekordnim brojem navijača u najvećoj dvorani na Balkanu Barselona je savladala Valjak (89:80) i napravila možda i presudan korak u borbi za mesto koje u plej-ofu garantuje prednost domaćeg terena, a jedan od najzaslužnijih za slave Katalonaca bio je Jan Veseli.

Češki reprezentativac večeras je prvi put igrao protiv Partizana pred publikom čiji je jedan od najvećih miljenika u 21. veku, pa posle meča nije ni želeo da krije emocije zbog dočeka koji mu je priređen.

- Hvala navijačima. Bilo je emotivno, pogodilo me je na početku. Vratio sam se kasnije malo, bilo je vrhunski. Neverovatna atmosfera. Setio sam se starih vremena. Stvarno je bilo fenomenalno - rekao je Veseli posle utakmice.

Leteći Ćeh je istakao da su Katalonci znali kakav posao ih čeka u Areni.

- Spremali smo se, teška utakmica, znali smo da moramo da igramo fokusirano i na kraju smo pobedili. Mislim da smo uradili dobar posao.

Priznao je Veseli da nije očekivao da će se Željko Obradović vratiti u Partizan, dok o potencijalnom svom ponovnom oblačenju crno-belog dresa nije želeo detaljnije da priča.

- To mu je bila želja. Zna se koliko voli Partizan. Radi neverovatne stvari. Ja sam igrao ovde neverovatnu košarku. Uživao sam, navijači, rad sa Duletom… Ali, ne mogu da obećam nešto što možda neću moći da ispunim – istakao je Jan Veseli.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike