Obradović nema ni jednu jedinu zamerku posle poraza od Barse: Opet je malo vremena za pripremu Reala

28.03.2023

23:08

0

Autor: P.K.

Poraz rezultatski ne boli toliko, zna se već svaki sledeći korak

Obradović nema ni jednu jedinu zamerku posle poraza od Barse: Opet je malo vremena za pripremu Reala
Željko Obradović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Partizan je parirao Barseloni koliko je mogao u neverovatnoj atmosferi, pred novim ovosezonskim rekordom Evrolige, ali Katalonci su odigrali fantastičan meč i u ovom trenutku prosto bili prejaki za crno-bele.

Trener Partizana Željko Obradović istakao je da nema nijednu jedinu zamerku na svoj tim.

- U neverovatnoj atmosferi, Barselona je igrala fantastičnu partiju. Ali, čestitam i mojim igračima jer su odigrali najbolje moguće i uradili su sve što su mogli, nemam zaista nijednu jedinu zamerku. Okrećemo se sledećoj utakmici.

Delimično ste odgovorili, ali pre utakmice smo pričali da će energija i zalaganje biti ključni kad se igra u ovom tempu, na svaka dva dana. Sa strane je delovalo odlično, da li ste zadovoljni energetskim nivoom i zalaganjem? Da li će vam značiti dan više odmora u odnosu na Real?

- Vodio sam tim i na taj način da u svakom trenutku imamo sve veću svežinu. Jedino je Lesor (koji je pauzirao u nedelju) igrao mnogo, i Zek, jer je on na poziciji četiri naš najbitniji igrač. Dan koji ćemo imati sutra je da krenemo da pričamo o Realu i igrači koji nisu igrali ili su imali manju minutažu će imati pravi trening. A ovi koji su igrali će da odrade kvaltetno istezanje i da pričamo o Realu.

Partizan je imao samo tri izgubljene lopte, a Barselona 14…

- To je samo pokazatelj koliko se tim borio i koliko su igrači dali sve od sebe. To je jedan podatak, a drugi je da smo imali 16 šuteva više, ali isto tako su imali šest penala više. Izgubili smo sa 14 napada više, što znači da su oni fantastično šutirali. Ali, ne može da se počne treća četvrtina da oni zakucaju, a mi smo se dogovorili nešto drugu.. Nemam nikakvu zamerku svom timu, ne samo zbog ritma, već i zbog toga što su igrali protiv tima koji je napravljen sa najvišim ambicijama, dakle ne samo da se plasira na "fajnal for".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike