Centar Barselone ostao bez reči na atmosferu u Areni: Ne mogu ni da objasnim, to je ludilo!

27.03.2023

22:25

0

Autor: A. Š.

Sertač Šanli i Šarunas Jasikevičijus dali svoja očekivanja pred još jedan evroligaški spektakl u najvećoj dvorani na Balkanu

Centar Barselone ostao bez reči na atmosferu u Areni: Ne mogu ni da objasnim, to je ludilo!
Sertač Šanli u duelu sa Lesorom - Copyright Profimedia/Urbanandsport/NurPhoto

Velika euforija drma navijače Partizana usled rezultata koje poslednjih nedelja ostvaruju izabranici Željka Obradovića. Panter i drugovi nalaze se nadomak plasman u Top 8 Evrolige, koji mogu da overe već u utorak uveče, ukoliko u beogradskoj Areni savladaju Barselonu.

Katalonci ove sezone imaju velike oscilacije u igri i rezultatima, što Grobarima daje dodatnu dozu optimizma da će košarkaši u crno-belim dresovima uspeti da sruše još jednog evropskog velikana, čiji su članovi svesni šta ih sve čeka u najvećoj dvorani na Balkanu.

- Partizan igra na visokom nivou. Vrlo su jasni u onome što žele da rade. Guraće ih mnogo navijača, to je veoma vruć teren. Očekuje nas sjajna utakmica – kazao je u najavi meča trener Barse Šarunas Jasikevičijus, koji je potom uputio niz komplimenata na igru crno-belih.

- Tim napreduje, na obe strane terena. Igrači napreduju, kao i uvek sa Obradovićem. To je bilo za očekivati – istakao je litvanski strateg, koji nije krio da je osvajanje jednog od prva četiri mesta prvi cilj Barse.

- Prednost domaćeg terena u plej-ofu je veoma važna, ali pre svega moramo da napredujemo. Ostala su još tri meseca i možemo još da idemo napred. To bi trebalo da bude naša opsesija – dodao je Jasikevičijus.

Centar Barse Sertač Šanli bio je oduševljen atmosferom koju su „grobari“ napravili protiv Olimpijakosa.

- Ne mogu ni da objasnim, to je ludilo. Biće odlična atmosfera i teška utakamica, za koju se nadam da ćemo je pobediti – rekao je turski košarkaš i dodao:

- Biće to odličan meč za nas, da se testiramo pre početka plej-ofa. Za pobedu u ovakvom meču morate da se borite svih 40 minuta. Oni su veoma energična ekipa i pred svojim navijačima se još više bore – naglasio je Sertač Šanli.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike