Propričaće Kampaco srpski do kraja sezone! Tim bilding na imanju kod Nedovića urodio plodom!

23.03.2023

23:28

0

Autor: A. S.

Zvezdini košarkaši zadovoljni trijumfom

Propričaće Kampaco srpski do kraja sezone! Tim bilding na imanju kod Nedovića urodio plodom!
Nemanja Nedović i Ognjen Dobrić - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde večeras su ostvarili bitnu pobedu u Evroligi nad ekipom Baskonije rezultatom 74:63, ali je taj meč ostao u senci povrede Luke Vildoze.

Argentinac je teren napustio još tokom prvog dela meča, a više o njegovom stanju znaće se sutra.

Nakon trijumfa, koji crveno-belima ostavlja teoretske šanse, Nemanja Nedović je istakao da je tim ostavrio važnu pobedu.

- Mislim da je fokus bio na vrhunskom nivou, kondicija nije bila tu. Odradio sam dva treninga,malo sam se više umarao. Bitna pobeda, idemo dalje - rekao je Nedović.

U tim momentima, pored medija je prolazi Fakundo Kampaco i dobacio srpskom beku "mrš", pa je Nedović progovorio o tim bildingu, koji su nedavno crveno-beli imali na njegovom imanju.

- Od kako je došao to govori, non stop ponavlja neke stvari u svlačionici. Propričaće on srpski do kraja sezone - rekao je Nedović, pa dodao:

- Ja ima običaj da svake godine organizujem tako nešto. Ovo godine nismo imali vremena na početku sezonu, bio raspored paklen. Imali smo slobodan ponedeljak, pitao sam momke jer znam da svi vole da provede vreme sa porodicom i svojim stvarima. Svi su bili pozizivno iznenađenji i prihavtili su. Nije bilo ništa posebno, jeli smo, pili i uživali u prirodi.

Ovom pobedom Zvezda je ostala u igri za Top 8.

- Neka ovo bude prva od pet, to je moja motivacija. Ako Bog da da stignemo na 17-17, pa ćemo videti.

Ognjen Dobrić smatra da je dobra igra u odbrani rešila pitanje pobednika.

- Odlučila energija, ali i dobra odbrana. Početak je bio loš, ali smo imali propusta. Digli smo energiji i koncentraciju, igrali dobro odbranu i zasluženo smo slavili. Bili smo fokusirani svih 40 minuta, u drugom poluvemenu smo priveli utakmicu u našu korist - rekao je Dobrić i istakao da je atmosfera i hemija u svlačionici dobra.

- Svaka pobeda uliva samopouzdanje. Sada imamo ABA ligu, pa duplo kolo Evrolige. Ovo je način kako treba da igramo. Nismo blistali u napadu, ali smo iz odbrane došli do poena - rekao je Dobrić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike