Zvezda spremna za pakao u crno-beloj Areni: Nema velikih tajni, ovaj derbi najverovatnije odlučuje o prvom mestu!

12.03.2023

16:51

0

Autor: A. Š.

Duško Ivanović i Ognjen Dobrić izneli očekivanja pred regionalni okršaj s Partizanom u najvećoj dvorani na Balkanu

Zvezda spremna za pakao u crno-beloj Areni: Nema velikih tajni, ovaj derbi najverovatnije odlučuje o prvom mestu!
Duško Ivanović i Ognjen Dobrić - Copyright MN Press

Evroligaške ambicije Crvene zvezde do kraja ligaškog dela sezone svedene su na matematiku, tako da izabranici Duška Ivanovića polako sve resurse mogu da usmeravaju ka odbrani regionalnog trona.

Posle dva žestoka šamara, najpre od Cibone u „Draženovom domu“, pa potom i od Panatinaikosa nakon prosutih plus 16 u Atini, crveno-beli moraju da se spreme za jadransko gostovanje Partizanu (ponedeljak, 20.30, TV Arena sport Premium1) u meču koji bi u mnogome mogao da odredi dalju borbu za lidersku poziciju i prednost domaćeg terena u plej-ofu AdmiralBet ABA lige.

- Čeka nam meč sa ekipom koja igra veoma dobro, ovo nam je već peti duel ove sezone i poznajemo se sada već baš dobro. Kompletni su, i jasno je da nas očekuje utakmica u kojoj želimo da odigramo dobro, a koja će najverovatnije odlučivati o prvom mestu pred doigravanje u regionalnoj ligi - rekao je Zvezdin trener Duško Ivanović.

Slično razmišlja i Ognjen Dobrić, koji je istakao da između dve najbolje ekipe AdmiralBet ABA lige sad već nema nikakvih tajni.

- Pred nama je još jedna u nizu zahtevnih utakmica, ovoga puta u regionalnoj ligi. Ovo nam je peti duel ove sezone, a svaki novi je priča za sebe. Igrali smo već u Areni i ovo vreme iskoristićemo na najbolji način da spremni dočekamo utakmicu u ponedeljak uveče. Bez obzira što ima veliku važnost, i da nije tako, u ovu utakmicu bi ušli kao da je prva ove sezone ne razmišljajući šta donosi ekipama. Želimo da odigramo čvrsto i bez padova u igri, kako bi došli do rezultata – kazao je Dobrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike