Obradović i Partizan apeluju na navijače: Izuzetno je važno, samo fer i sportsko navijanje, samo bodrenje kluba

12.03.2023

15:25

0

Autor: P.K.

Ovaj duel bi mogao da odluči o prvom mestu tabele i prednosti domaćeg terena

Obradović i Partizan apeluju na navijače: Izuzetno je važno, samo fer i sportsko navijanje, samo bodrenje kluba
Željko Obradović - Copyright MN Press

Partizan u ponedeljak dočekuje Crvenu zvezdu u meču koji može da odluči o prvom mestu na tabeli AdmiralBet ABA lige. Oba tima imaju po dva poraza (crveno-beli i meč manje), a košarkaška javnost veruje da će upravo ovaj duel odlučiti ko će imati prednost domaćeg terena u plej-ofu.

O važnosti meča ne treba govoriti, a trener Partizana Željko Obradović je to potvrdio i ponovo uputio apel navijačima da bodre tim fer i sportski.

- Usred svega ovoga što igramo u Evroligi došla je i ta utakmica. Izuzetno je važna i za nas i za Crvenu zvezdu. Znamo koliki je ulog i probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Videćemo kako će to da izgleda sutra. Još jednom, poziv navijačima za fer i sportsko navijanje. Važnost utakmice je velika, da budu pravi kao što su bili tokom cele sezone – rekao je Obradović.

Kapiten Kevin Panter je ocenio da je ključ utakmice konzistentnost:

- Igramo na domaćem terenu koji moramo da odbranimo. Veoma je važna utakmica, moramo biti fokusirani da ispunimo naš cilj. A to je da pobedimo, kao i u svakoj drugoj utakmici. Ključ je kao i uvek, da igramo jako, da ostanemo pametni tokom čitavog toka meča.

Apel navijačima da navijaju fer i sportski uputio je i klub:

- Kao i uvek kada je u pitanju derbi, za utakmicu vlada veliko interesovanje a KK Partizan ovim putem još jednom apeluje na navijače da borde crno-bele fer i sportski, bez upućivanja bilo kakvih uvreda prema bilo kome. Samo gromoglasna podrška Partizanu, bez ubacivanja predmeta u teren ili incidenata bilo koje vrste, biće od pomoći crno-belom timu! – navodi se u objavi kluba.

Ulaznice za meč, prodaju se putem servisa Ticketline, a pravo kupovine karata imaju samo vlasnici sezonskih ulaznica za mečeve Partizana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike