Partizan pušta u prodaju karte za Olimpijakos i Zvezdu! Valjak pronašao način da Arena bude isključivo crno-bela!

03.03.2023

17:14

0

Autor: A. Š.

Crno-beli osiguravaju domaći teren u dve izuzetno važne utakmice koje su pred njima

Partizan pušta u prodaju karte za Olimpijakos i Zvezdu! Valjak pronašao način da Arena bude isključivo crno-bela!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Partizan je uhvatio ozbiljan zalet u drugoj trećini sezone i sve jače kuca na vrata plej-ofa Evrolige. Posle trijumfa protiv Albe u četvrtak u „Areni“ crno-beli su napravili još jedan korak ka mestu među najboljih osam klubova u Evropi, a u narednih 20-ak dana mnogo toga bi moglo da bude izvesno kada je u pitanju raspodela pozicija u ligaškom delu takmičenja, kako u elitnom takmičenju, tako i u AdmiralBet ABA ligi.

U navedenom periodu izabranike Željka Obradovića očekuju izuzetno važni dueli na oba fronta, među kojima okršaji sa Olimpijakosom (Evroliga) i Crvenom zvezdom (ABA liga) u najvećoj dvorani na Balkanu spadaju među jedne od ključnih u borbi za što bolji plasman.

Upravo zbog ova dva meča u petak su se oglasili crno-beli, koji su pronašli način da osiguraju domaći teren i spreče da im se ponovi evroligaški okršaj sa najvećim rivalom, koji je tada u Areni imao značajnu podršku svojih navijača.

Zato su čelnici Partizana doneli odluku da pojedinačne ulaznice za duele sa Olimpijakosom i Zvezdom mogu da kupe samo vlasnici sezonskih ulaznica, i to uz ograničenje da jedna osoba može da uzme najviše četiri ulaznice.

- U petak, 3. marta je počela prodaja dnevnih ulaznica za utakmicu Evrolige između Partizana i Olimpijakosa. Utakmica 30. kola najjačeg evropskog takmičenja, igra se 24. marta od 20 časova u Štark areni. Usled velikog interesovanja navijača, ali i potencijalnih bezbednosnih izazova koje sa sobom nosi ovaj meč, Klub je doneo odluku da se ulaznice prodaju samo vlasnicima godišnjih karata za sezonu 2022/23 – objavili su crno-beli u saopštenju, u kojem se dodaje:

- Sezonske ulaznice za sezonu 2022/2023 važe za ovaj meč, a "sezonci" će moći da dokupe maksimalno 4 dodatne ulaznice (4 ulaznice na 1 sezonsku ulaznicu) i tako na ovu utakmicu povedu svoje prijatelje. Ovim gestom Partizan želi da im se još jednom zahvali za iskazanu vernost i podršku tokom čitave sezone. Prodaja ulaznica se odvija na prodajnim mestima Ticketline (TC Merkator Novi Beograd i TC Stadion Voždovac) kao i putem sajta www.ticketline.rs.

Ulaznice za meč protiv Zvezde (13. mart, 20.30) biće u prodaji od ponedeljka 6. marta od 10 časova i za ovaj meč će važiti identična pravila kao za meč protiv Olimpijakosa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike