Partizan je deo života, ako se plasiraju u Top 8, možemo očekivati i nešto što ne sanjamo! Peković ne krije ljubav prema crno-belima!

11.03.2023

10:57

0

Autor: A. S.

A nije štedeo ni komplimente na račun Željka Obradovića

Partizan je deo života, ako se plasiraju u Top 8, možemo očekivati i nešto što ne sanjamo! Peković ne krije ljubav prema crno-belima!
Nikola Peković - Copyright MN Press

Nikola Peković je igranjem u Partizanu dostigao NBA visine i unosne ugovore. Bio je ljubimac navijača, vraćao se tokom prekida lige u Sjedinjenim Američkim Državama, i pomagao crno-belima kad god je to mogao.

A onda je preuzeo predsedničku funkciju kluba, a iako se zadržao dosta kraće nego na parketu, među Grobarima će uvek biti rado viđen gost.

Ta ljubav je obostrana. Nekadašnji centar ne krije koliko mu Partizan i danas znači, ali i saradnja sa sadašnjim trenerom crno-belih, Željkom Obradovićem.

- Partizan je deo života, proveo sam godine u Beogradu. Svi mi koji smo igrali u Željkovim ekipama i u Partizanu, svesni smo da je to proces koji zahteva vreme. Dostigli su nivo forme i igraju na zavidnom nivou. Koliko je Željku stalo za Partizan najbolje možete da vidite po njegovom radovanju u Bolonji - rekao je aktuelni predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore za Sportski žurnal.

Peković smatra da bi Partizanova trka za Top 8 bila znato sigurnija da su u Italiji upisali obe pobede.

- U slučaju da ne uđu u plej-of već su postigli veliki uspeh. Iz sveg srca navijam da uđu, pogotovo što znam da je Željko kad uđe u TOP 8 na svom terenu. U njemu i na Fajnal foru se savršeno snalazi. Tada igra šah i po ličnom iskustvu mogu da kažem da je u tome velemajstor, da postavi i organizuje na najbolji način.Kad se dođe do toga, a iskreno se nadam da će doći, može da se očekuje i nešto što nismo mogli da sanjamo - podvukao je bivši centar Partizana.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike