FMP nastavlja pakleni raspored, posle Zvezde i Budućnosti stižu ranjeni Zmajevi

10.02.2023

18:21

0

Autor: P.K.

Panteri ne traže izgovore, napašće Cedevita Olimpiju

FMP nastavlja pakleni raspored, posle Zvezde i Budućnosti stižu ranjeni Zmajevi
Nenad Stefanović - Copyright MN Press

FMP nastavlja seriju mečeva s timovima iz "velike četvorke". Posle poraza protiv favorizovanih Crvene zvezde i Budućnosti, sada je na redu duel protiv Cedevita Olimpije.

I ne samo da Panteri u meč ulaze posle dva vezana poraza, koliko god oni ne bili iznenađenje, već i posle velikih kadrovskih promena. Trent Frejzer je otišao, novi plejmejker je Čarli Mur, koji je tek u petak popodne doputovao u Beograd.

Povrh svega toga, Ljubljančani dolaze pošto su  u prošlom kolu izgubili od "fenjeraša" MZT-a.

Ipak, trener Nenad Stefanović ne traži izgovore, a njegov tim se sasvim sigurno neće štedeti protiv favorizovanog tima iz Ljubljane.

- Očekuje nas, verujem kao i uvek do sada, veoma interesantan meč protiv Cedevita Olimpije. Naš naredni protivnik je popunjen na svim pozicijama, izuzetna napadačka ekipa i kada su kompletni jako su dobar tim. Mi smo u delikatnoj situaciji, možda smo mislili da ćemo se brže prilagoditi nakon skoro celog dobrog poluvremena u Podgorici, ali je usledio pad koji ne sme da se ponavlja. Apsolutni fokus je na tome da su to stvari koje ne smeju da nam se dešavaju i očekujem reakciju moje ekipe na parketu. Pozivam publiku da dođe u što većem broju jer ko god pogleda tabelu videće koliko je ova utakmica važna.

Ebuka Izundu pamti pobedu 90:85 u Ljubljani, ali sada kaže da će ova utakmica biti potpuno drugačija.

- Očekujem veoma tešku utakmicu, pre svega jer su oni jako motivisani da se osvete za meč u Ljubljani. Sjajan su tim, imaju po dva dobra igrača na svakoj poziciji. Imaju i sjajne individualce poput Jogija Ferela, Alena Omića… Mi moramo da budemo na 100 odsto svih 40 minuta ako želimo da pobedimo, a sigurno da želimo da odigramo što bolje na domaćem terenu i pred našom publikom.

Klub je pozvao navijače da dođu u što većem broju i podrže tim u borbi za plej-of:

- FMP i ovom prilikom poziva publiku da ispuni dvoranu u što većem broju i podrži Pantere u važnoj borbi za prednost domaćeg terena u plej-ofu. Da bi se došlo do tog cilja, potrebna je i pomoć publike. FMP Arena je uvek mesto porodičnog okupljanja gde najmlađi imaju glavnu reč na tribini. Subota, od 19 časova je idealan termin da se opet okupe u velikom broju i podrže Pantere u želji da naprave novo iznenađenje i veliki korak ka domaćinstvu u plej-ofu regionalnog takmičenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike